Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB - Anderlecht 0-0. Formaţia lui Nicolae Dică, primul punct în Conference League

FCSB - Anderlecht 0-0. Formaţia lui Nicolae Dică, primul punct în Conference League

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu Anderlecht, scor 0-0, în etapa a doua din grupele Conference League. Vicecampioana României acumulează primul punct în grupa B şi se clasează pe locul trei.

FCSB - Anderlecht 0-0


Echipele de start:

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Dawa, Tamm, Pantea - Oaidă, Edjouma, Olaru - Miculescu, Rusu, Tavi Popescu; Rezerve: Vlad, Haruţ, Coman, Stoica, Dulca, Boboc, Radunovic, Şerban, Radaslavescu, Compagno Cordea; Antrenor: Nicolae Dică
  • Anderlecht: Van Crombrugge - Debast, Hoedt, Vertonghen - Murillo, Arnstad, Kana, Ashimeru, Amuzu - Fabio Silva, Rafaelov; Rezerve: Cooosemans, Vanhoutte - Delcroix, Ndiaye, Verschaeren, Ishaq, Sadiki, Stroeykens, Ait El Hadj, Sardella, Duranville, Esposito; Antrenor: Felice Mazzu

Min 90+4. Final de meci. Remiză albă între FCSB şi Andelecht.

Min 90. Schimbare FCSB. Iese Olaru, intră Haruţ.

Min 90. Schimbare FCSB. Iese Octavian Popescu, intră Ianis Stoica.

Min 78. Ocazie FCSB. Cordea are o oportunitate de a marca, dar ia o decizie pripită de a pasa, nu de a trimite la poartă.

Min 69. Schimbare FCSB. Iese Pantea, intră Radunovic.

Min 65. Ocazie Anderlecht. Jucătorii belgieni sunt din nou periculoşi la poarta lui Târnovanu. Portarul român are o paradă foarte bună.

Min 59. Schimbare FCSB. Iese Miculescu, intră Cordea.

Min 57. Ocazie Anderlecht. Oaspeţii ameninţă poarta lui Târnovanu, dar fără succes.

Min 46. A început repriza a doua.

Min 46. Schimbare FCSB. Iese Rusu, intră Compagno.

Min 45+2. Pauză.

Min 45+1. Ocazie FCSB. Oaidă trimite pe poartă, dar finalizarea nu pune probleme porţii belgienilor.

Min 39. Ocazie FCSB. Edjouma are din nou un şut violent, dar rezultatul este acelaşi.

Min 34. Ocazie Anderlecht. Fabio Silva este găsit de un coechipier singur în careu, trimite pe poartă, dar Târnovanu are o intervenţie de mare portar.

Min 29. Posibil penalty FCSB. Într-un duel aerian, Dawa este incomodat serios de portarul Van Crombrugge, care îl dărâmă pe fudnaşul lui Nicolae Dică. Olaru primeşte cartonaşul galben pentru proteste.

Min 21. Ocazie FCSB. Olaru centrează în careu, Dawa încearcă o execuţie spectaculoasă, din foarfecă, dar mingea nu pune niciun fel de problemă portarului advers.

Min 20. Ocazie FCSB. Edjouma are un şut puternic, dar Van Crombrugge are o intervenţie bună.

Min 1. A început meciul.


FCSB a fost la un pas de un rezultat mare pe London Stadium, acolo unde a condus-o aproape 70 de minute pe West Ham United în primul meci din grupă, dar a pierdut, la final, scor 1-3.

Acum, roş-albaştrii vor să scoată un rezultat pozitiv, chiar pe teren propriu, împotriva lui Anderlecht.

Gigi Becali a anunţat că va fi prezent pe Arena Naţională, după o lungă perioadă în care a decis să privească meciurile echipei sale doar la TV!

Anderlecht ocupă abia locul 10 în Pro League, cu 10 puncte acumulate în opt etape. În timp ce FCSB este pe locul 13, cu doar 8 puncte. Trupa lui Nicolae Dică a pierdut puncte importante în Superligă.

Ce a spus Dică înainte de meci:

"Am văzut meciul celor de la Anderlecht cu Silkeborg din Danemarca şi sunt o echipă bună, nu sunt o echipă de neglijat. Vom fi între cele trei care vom încerca să prindem în locul doi, pentru că West Ham este într-adevăr o echipă puternică. Chiar dacă noi am fost acolo aproape de un rezultat pozitiv", a declarat Dică.

FCSB, echipa lui Nicolae Dică, face parte din grupa B din Europa Conference League, alături de R.S.C Anderlecht, de Silkeborg IF şi de englezii de la West Ham United.

Programul lui FCSB în grupele Conference League

  • Runda 2: 15 septembrie, 22:00: FCSB - Anderlecht
  • Runda 3: 6 octombrie, 19:45: Silkeborg - FCSB
  • Runda 4: 13 octombrie, 22:00: FCSB - Silkeborg
  • Runda 5: 27 octombrie, 19:45: Anderlecht - FCSB
  • Runda 6: 3 noiembrie, 22:00: FCSB - West Ham United

Prezenţă specială la FCSB - Anderlecht! MM Stoica a făcut publică surpriza: ”Mihai Neşu ne va fi alături pe Arena Naţională”

Afla mai multe despre: fcsbanderlechtconference league 

viewscnt
Articole similare