Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB are emoţii şi cu Academica Clinceni. Problema de ultim moment apărută: "Nu ştiu împotriva cui jucăm" | EXCLUSIV

FCSB are emoţii şi cu Academica Clinceni. Problema de ultim moment apărută: "Nu ştiu împotriva cui jucăm" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

CFR Cluj i-a dat oportunitatea rivalei FCSB, din nou, să se apropie la şase puncte de liderul Ligii 1. Însă managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a ridicat o problemă pentru Toni Petrea şi staff-ul său.

FCSB se uită spre Academica Clinceni: "Nici nu ştiu împotriva cui o să jucăm"

FCSB joacă miercuri, în deplasare la Giurgiu, cu ultima clasată din Liga 1, Academica Clinceni, de la 19:55, pe Telekomsport.ro. Deşi oaspeţii sunt favoriţi, Mihai Stoica ridică o problemă apărută peste noapte. 

În ultimele zile, după ridicarea interdicţiei la legitimiări, Academica Clinceni a reuşit să introducă în lot mai mulţi fotbalişti, care fie doar s-au antrenat cu echipa, fie au fost aduşi în ultimele zile. 

Astfel, de la o echipă dominată de fotbalişti aduşi de la echipa secundă, în echipa de start pot apărea jucători noi. 

"Acum nici nu ştiu împotriva cui o să jucăm, că cică au venit foarte, foarte mulţi jucători. Dacă nu... Indiferent cine ar juca, dacă nu baţi Clinceniul la Giurgiu, atunci nu ai ce să mai... De la 13 puncte în prelungirile meciului nostru cu CFR Cluj, pot fi şase, sunt trei puncte în play-off. 

Nu prea am anticipat că o să facem egal cu FC Universitatea Craiova 1948, acolo nu ne aşteptam să facem egal, dar uite că fără Tănase avem ceva probleme. 

Clinceni are altă echipă, multe se pot întâmpla. De la meciul cu Argeş încoace au adus nouă jucători. Una e să joci împotriva unor jucători de 15 ani, fundaşi de 19 ani şi alta e să joci cu seniori", a declarat expertul Telekom Sport. 

După ce CFR Cluj a remizat şi cu UTA Arad, scor 0-0, FCSB se poate apropia la şase puncte de liderul Ligii 1, după ce a dat cu piciorul oportunităţii în urmă cu o etapă, după ce a remizat cu U Craiova 1948. 

În acest moment, echipa lui Dan Petrescu are 61 de puncte, iar FCSB a strâns 52 de puncte, dar are un meci în minus. 

Dan Petrescu s-a supărat pe el, Mihai Stoica îl ironizează din nou: ”Păi ce să fac dacă el spune nişte...”

Afla mai multe despre: academica clincenifcsbacademica clinceni fcsb 

viewscnt
Articole similare