Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB, cu preparatorul fizic la conferinţă. ”M-a surprins demisia lui Leo Strizu. E clar că nu s-a mai simţit bine”

FCSB, cu preparatorul fizic la conferinţă. ”M-a surprins demisia lui Leo Strizu. E clar că nu s-a mai simţit bine”

Fotbal

Comentarii

FCSB se pregăteşte de partida cu UTA Arad, din deplasare, programată duminică, 5 martie, de la ora 21:00, într-o partidă din etapa a 29-a a Superligii.

  • Partida UTA Arad - FCSB va fi transmisă ÎN DIRECT pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Lucian Filip a prefaţat partida cu UTA Arad

Rămasă fără Leo Strizu şi cu Mihai Pintilii suspendat, FCSB-ul l-a trimis la conferinţa de presă premergătoare partidei cu UTA Arad pe fostul mijlocaş al echipei, Lucian Filip (32 de ani).

  • În acest moment, fostul jucători de la FCSB, Gloria Buzău, Unirea Urziceni, Snagov, Concordia Chiajna sau Academica Clinceni, ocupă postul de preparator fizic în cadrul clubului ”roş-albastru”.

Lucian Filip a recunoscut că a fost luat prin surprindere de demisia lui Leo Strizu. În acelaşi timp, este sigur că, dacă tehnicianul a luat această decizie, a făcut-o pentru că nu se mai simţea bine la club.

Atmosfera în vestiar este una bună. Cel mai important lucru în fotbal sunt victoriile. În momentul de faţă, toate lucrurile arată bine. Trebuie să ne aducem aminte că acum trei luni, multă lume îşi punea semne de întrebare dacă vom prinde play-off-ul.

În acest moment, se vorbeşte despre câştigarea campionatului. Este meritul băieţilor. Ei au muncit, ei au tras şi merită felicitaţi din acest punct de vedere. Este păcat să dăm cu piciorul la câtă muncă a fost în spate.

(n.r. - Dacă a fost surprins de demisia lui Strizu) Da, m-a luat prin surprindere. Domnul Strizu este primul antrenor pe care l-am avut în momentul în care am semnat cu clubul şi îl respect pentru acest lucru. Dacă dânsul va demisiona este clar că nu s-a mai simţit bine aici.

Mai multe nu pot comenta şi nu aş vrea să dezbat acest subiect. Pot să-i spun că îi urez multă baftă în continuare.

(n.r. - Dacă jucătorii au fost afectaţi de demisie) Nu, nu cred că i-a afectat. Foarte multe lucruri nu s-au schimbat. Doar când este vorba de meci. Lucrurile sunt bine puse la punct în cazul acesta”, a declarat Lucian Filip, la conferinţa de presă.

Lucian Filip, despre UTA Arad: ”Nu-şi merită locul din clasament”

Lucian Filip şi-a avertizat jucătorii înaintea meciului cu UTA Arad, pentru a nu cădea în capcana în care au căzut şi jucătorii Farului, vineri seara, în partida cu U Cluj, scor 0-2.

  • În acest moment, FCSB este pe locul 3, cu 54 de puncte, în timp ce UTA Arad este pe 15, cu 24 de puncte.

Consider că UTA nu-şi merită poziţia în clasament. Au o echipă de valoare, un antrenor cu experienţă, care cunoaşte foarte bine Superliga şi cu siguranţă ne va aştepta un meci greu. Cel mai bun exemplu este meciul de aseară, dintre U Cluj şi Farul. Sper că jucătorii au urmărit meciul şi nu vom face ce a făcut Farul.

(n.r. -  Dacă este UTA o echipă rănită) Clar. UTA este o echipă periculoasă. Important este ca jucătorii, la ora partidei, să intre motivaţi. Este punctul de plecare. Este un campionat atractiv, este bine pentru suporteri, dar este bine că există şi spectacol în acelaşi timp.

(n.r. - Dacă va fi presiune pe arbitrii) Nu neapărat. Cu toţii am aşteptat cu nerăbdare implementarea VAR-ului şi, din păcate, greşelile de arbitraj continuă şi aşa. Este normal ca cei de la UTA să fie nemulţumiţi”

Este o postură nouă, dar sunt angajat al clubului şi îmi doresc ca toate cunoştinţele pe care le am să le pun în aplicare şi să-mi ajut echipa să câştige”, a completat Lucian Filip.

Afla mai multe despre: lucian filipleo strizu 

viewscnt
Articole similare