Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB vrea să programeze încă un meci pe Stadionul Steaua. MM Stoica. ”Am făcut solicitare. Aşteptăm răspuns” | EXCLUSIV

FCSB vrea să programeze încă un meci pe Stadionul Steaua. MM Stoica. ”Am făcut solicitare. Aşteptăm răspuns” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Oficialii de la FCSB sunt nevoiţi să găsească mereu un stadion pentru disputarea partidelor de acasă. Cu Arena Naţională blocată momentan, întrucât cel mai mare stadion al ţării a organizat mai multe evenimente, FCSB s-ar putea lovi de o problemă şi pe Stadionul Steaua, la începutul lunii septembrie, întrucât Steaua evoluează acasă cu echipa de rugby, contra lui CSM Constanţa.

În weekend-ul 2-3 septembrie, FCSB o primeşte acasă, în etapa a opta din Superligă, pe Universitatea Craiova. Deşi în urmă cu câteva zile a declarat că ar fi de acord ca meciul cu oltenii să se dispute chiar pe Stadionul din Bănie, MM Stoica a dat de înţeles că nu există nicio şansă ca acest lucru să se întâmple.

FCSB forţează încă un meci pe Ghencea

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului a declarat că oficialii clubului au înaintat încă o cerere pentru a putea juca pe Stadionul din Ghencea. Până acum, vicecampioana României a jucat doar două meciuri pe Stadionul Steaua de la renovarea acestuia, cu CFR, scor 1-0, şi Nordsjaelland, scor 0-0.

”(n.r. unde se joacă meciul cu Craiova?) Sperăm să jucăm în Ghencea. S-a făcut solicitare. Aşteptăm răspuns. Clar nu o să jucăm pe Oblemenco”, a spus Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Un detaliu l-a frapat pe MM Stoica: "Nu am mai văzut aşa ceva şi am văzut mii de meciuri"

FCSB a terminat la egalitate joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa daneză Nordsjaelland, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League. După ce MM Stoica a analizat remiza FCSB-ului de pe Stadionul Steaua, conducătorul s-a arătat impresionat de jocul prestat de echipa antrenată de Johannes Thorup. 

De altfel, jocul de pase şi construcţia echipei Nordsjaelland au atras atenţia, iar acestea au o explicaţie bazată pe o strategie naţională. 

"Ce am zis la ultima emisiune? Că toate echipele din Danemarca asta fac (n.r. - se axează pe construcţie de la portar şi pe joc de pase), aşa m-am exprimat. Noi avem regula U21 şi la ei o parcă federaţia a impus regula ca toate echipele să pornească construcţia cu mingea de la portar. 

Nu am pomenit aşa ceva, am văzut meciurile cu Brodby, Aarhus, iar toţi construiau aşa. Nu am mai văzut aşa ceva şi am văzut mii de meciuri. Să te uiţi la primele 20 de minute cu Brodby, din meciul lui Nordsjaelland. N-am mai văzut aşa ceva, dar noi ştiam asta. Marele câştig e că noi am demonstrat că avem antrenori, s-a văzut. Meciul a fost pregătit foarte bine. 

Noi vorbim care dintre noi ar putea lua jucătorii pe care-i iau ei? Despre ce vorbim? Essien lucrează la ei în club. La noi, jucătorilor comunitari le plăteşti nişte taxe şi celor extracomunitari mai mult de dublul taxelor.

Înseamnă foarte mult pentru bugetul unui club. A concurat vreun atlet african pentru noi? Ei dau salarii de 6-7-800.000, nu ai cum să te baţi cu ei. Bugetul lui Nordsjaelland e mult mai mare. Dacă refuzi 18 milioane pentru un jucător, nu stai cam rău", a declarat conducătorul FCSB, Mihai Stoica, pentru Orange Sport

Afla mai multe despre: fcsbsteauauniversitatea craiovamm stoica 

viewscnt
Articole similare