Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Federaţia din România nu-l ajută, dar preşedintele forului internaţional îl sprijină necondiţionat: ”A fost mereu alături de mine!”

Federaţia din România nu-l ajută, dar preşedintele forului internaţional îl sprijină necondiţionat: ”A fost mereu alături de mine!”galerie foto

Alte sporturi

Comentarii

Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, se implică în sprijinirea unui judoka din România. Şeful judo-ului mondial nu a rămas impasibil la faptul că Vlăduţ Simionescu merge la competiţiile internaţionale fără susţinerea federaţiei naţionale

Orange Sport a dezvăluit faptul că judokanul Vlăduţ Simionescu, unul dintre cei mai importanţi sportivi ai momentului din judo-ul românesc, se confruntă cu o situaţie deloc dorită.

Vlăduţ Simionescu, sprijinit constant de Marius Vizer

La toate competiţiile internaţionale el se deplasează pe banii pe care-i obţine de la sponsori. Şi asta pentru că relaţia dintre el şi federaţia naţională este una glacială.

Tot Orange Sport a aflat însă că unul dintre cei care l-a susţinut constant, oferindu-i cazare gratuită la competiţii şi nu numai, a fost însuşi preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo, românul Marius Vizer. Iar acest lucru ne-a fost confirmat de Simionescu.

"Da, informaţiile dumneavoastră sunt corecte. Domnul Vizer este un om extraordinar. De fiecare dată a fost alături de mine atunci când a fost vorba de judo.

Dânsul ştie foarte bine situaţia mea. Din păcate eu sunt ca un lup singuratic în judo-ul românesc. Tot ce-mi doresc este să mă calific la JO, indiferent ca asta place sau nu actualei conduceri a Federaţiei noastre", a precizat Simionescu pentru Orange Sport.

A avut probleme cu banii şi la Tokyo

Situaţia lui Simionescu datează încă de dinaintea Jocurilor Olimpice de la Tokyo. "Uriaşul" de la judo şi-a plătit o parte din parcursul către Tokyo, din buzunarul lui.

Când am ajuns sus a început să plătească şi federaţia. Dar asta s-a întâmplat târziu. Din păcate. În aceşti doi ani în care mai fac judo, vreau să mă bucur de frumuseţea acestui sport. Nu voi concura niciodată cu presiune.

Am această plăcere de a intra pe tatami şi de a-mi demonstra valoarea", a mai spus Simionescu.

Românul a fost prezent în aceste zile la Mondialul de la Doha, Qatar.

Afla mai multe despre: marius vizerjudovladut simionescu 

viewscnt
Articole similare