Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Festival ofensiv la Air Canada Center, din Toronto, între echipa gazdă şi Columbus Blue Jackets

Festival ofensiv la Air Canada Center, din Toronto, între echipa gazdă şi Columbus Blue Jackets

Hochei pe gheață

Comentarii

Oaspeţii au tras 57 de şuturi pe poartă, au marcat 3 goluri, dar au părăsit Canada învinşi cu 6-3 de Maple Leafs, care au ajuns la a 5-a victorie consecutivă şi a noua în ultimele zece partide.

Eroul meciului transmis în direct de Telekom Sport a fost atacantul lui Toronto, Nazem Kadri, care pentru prima oară în carieră a înregistrat 5 puncte într-o partidă, 3 goluri şi două pase decisive.

Toronto a condus cu 2-0 şi 4-2, dar americanii au găsit de fiecare dată puterea să revină, ultima oară la 3-4 în repriza a treia. Pentru a treia partidă la rând, Columbus a trimis mai mult de 50 de şuturi la poarta adversă, lucru care nu se mai întâmplase în NHL de 60 de ani, dar portarul danez Frederik Andersen a fost într-o formă senzaţională între buturile lui Maple Leafs.

În urma victoriei, Toronto ajunge la 75 de puncte şi se menţine pe locul 3 în divizia Atlantic, în vreme ce Blue Jackets au irosit o şansă uriaşă de a urca pe un loc de playoff în conferinţa de Est şi rămân la un punct în urma vecinilor Carolina Hurricanes.

Vineri dimineaţă, de la ora 02.00, Telekom Sport transmite în direct din NHL al treilea meci al săptămânii, marea rivalitate din New York, partida dintre Islanders şi Rangers.

Afla mai multe despre: torontocolumbus blue jacketstelekom sportnhlhochei 

viewscnt
Articole similare