Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Final de telenovelă! Mbappe s-a înţeles cu noua echipă. Francezul pleacă de la PSG după cinci ani

Final de telenovelă! Mbappe s-a înţeles cu noua echipă. Francezul pleacă de la PSG după cinci anigalerie foto

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe Lotin ar urma să plece de la Paris Saint-Germain în vară, anunţă presa spaniolă. Jucătorul va accepta propunerea celor de la Real Madrid.

Ademenit de Paris Saint-Germain cu un salariu impresionat, Mbappe rezistă şi va semna potrivit presei spaniole cu Real Madrid.

Pleacă Mbappe la Real Madrid? Francezul, aproape de acord

Don Diario a aflat că Mbappe este decis să plece de la Paris Saint-Germain la Real Madrid. Cum s-a aflat? PSG vrea să-l aducă pe Zinedine Zidane ca antrenor, iar unul dintre primele detalii pe care Zizou a încercat să le afle a fost situaţia lui Kylian Mbappe Lotin, un fotbalist pe care antrenorul francez îl admiră foarte mult.

Potrivit sursei citate, ”Zidane a discutat cu Mbappe după ce a fost contactat de PSG, dar a aflat că jucătorul s-a înţeles cu Real Madrid. Prin urmare, Zidane a refuzat oferta lui PSG şi ar fi confirmat în cercul său de apropiaţi că nu va semna pentru un Paris Saint-Germain fără Mbappe” anunţă cei de la Don Diario.

Zidane şi-ar fi dorit să lucreze la PSG şi cu Mbappe, un fotbalist pe care îl consideră viitor Balon de Aur. Ţinând cont că nu va merge la Paris Saint-Germain, Zidane ar avea acum alte planuri, susţine sursa citată. Mai exact, Zidane aşteaptă să preia naţionala Franţei, o propunere care ar urma să devină reală după Campionatul Mondial din Qatar 2022. Antrenorul care a cucerit de trei ori UEFA Champions League cu Real Madrid ar putea fi numit chiar şi mai devreme, dacă rezultatele lui Deschamps un vor fi pe măsura aşteptărilor în perioada următoare.

Revenind la Mbappe, starul francez pare să fie principalul obiectiv al celor de la Real Madrid pentru campania de transferuri din vară, după ce vara trecută, PSG a refuzat 180 de milioane de euro pentru atacantul său. Mbappe poate negocia începând din ianuarie cu orice alt club, pentru că el nu şi-a prelungit încă acordul cu gruparea antrenată de Mauricio Pochettino.

Afla mai multe despre: zidanembappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare