Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiorentina s-a convins în cazul lui Louis Munteanu. Ce se va întâmpla cu atacantul român în continuare

Fiorentina s-a convins în cazul lui Louis Munteanu. Ce se va întâmpla cu atacantul român în continuare

Fotbal

Comentarii

Louis Munteanu (21 de ani) şi-a scurtat vacanţa pentru a fi la antrenamentele Fiorentinei din prima zi, însă acest lucru nu pare să-i fi asigurat locul în lot pentru următoarea stagiune.

Louis Munteanu a fost folosit foarte puţin în meciurile de pregătire - 45 de minute într-un duel cu Fiorentina Primavera şi 45 de minute contra Parmei - fără reuşite notabile, iar jurnaliştii italieni se îndoiesc că va fi păstrat în lot de către Vincenzo Italiano.

Louis Munteanu va pleca de la Fiorentina

În acelaşi timp, concurenţii săi pe post au primit mult mai multe minute, iar acest lucru ar trebui să dea de gândit tuturor.

Fotbalistul român ar mai putea primi o şansă la partida amicală de marţi, contra celor de la Grosseto, apoi conducerea va decide ce se va întâmpla cu el în continuare.

Cert este că şefii Fiorentinei trebuie să reflecteze dacă să-l ţină sau să-l trimită din nou sub formă de împrumut.

Din informaţiile pe care noi le avem, viitorul jucătorului va fi, mai mult ca sigur, la un alt club”, au anunţat jurnaliştii de la ”firenzeviola.it”, site-ul suporterilor ”Viola”.

Gică Hagi şi-ar fi dorit să-l păstreze pe Louis Munteanu încă un sezon la Farul, după stagiunea precedentă în care l-a ajutat să câştige titlul, însă italienii au refuzat.

Aceştia consideră că Superliga nu este un campionat în care Louis Munteanu mai poate progresa, deoarece ajunsese, deja, unul dintre cei valoroşi jucători din serie.

Aşadar, cel mai probabil, Fiorentina va căuta să-l împrumute pe atacantul român în continuare. Presa din Peninsulă anunţa, recent, că există interes al mai multor formaţii pentru el, dar antrenorul Vincenzo Italiano ar fi decis să-l mai vadă la lucru, înainte de a lua decizia finală.

Afla mai multe despre: vincenzo italianolouis munteanu 

viewscnt
Articole similare