Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul unui fost campion mondial, aproape de un transfer la Liverpool. Ce coleg de-al lui Rareş Ilie poate face pasul pe Anfield

Fiul unui fost campion mondial, aproape de un transfer la Liverpool. Ce coleg de-al lui Rareş Ilie poate face pasul pe Anfield

Ligue 1

Comentarii

Khephren Thuram, fiul lui Lilian Thuram, ar putea ajunge în această iarnă, la Liverpool.

”Cormoranii” suferă la mijlocul terenului, iar Jurgen Klopp este în căutarea unor soluţii, după accidentările lui Arthur şi Milner, dar şi după prestaţiile slabe ale lui Fabinho.

Khephren Thuram,  una dintre marile speranţe ale fotbalului din hexagon

Conform Footballtransfer.com, jucătorul lui Nice se numără printre opţiunile grupării de pe Anfield, iar mutarea se poate face în următoarea perioadă.  În vârstă de 21 de ani, Thuram este dorit şi de rivalele din campionat ale lui Liverpool, Chelsea şi Newcastle. 

Thuram a marcat un gol şi a livrat trei pase decisive în acest sezon de Ligue 1, în 18 apariţii pentru Nice, echipă la care activează şi românul Rareş Ilie. Statura francezului este impresionantă.

La 1.93 metri. Thuram poate reprezenta un jucător cheie în apărarea lui Jurgen Klopp, dat fiind faptul că Liverpool a păstrat poarta intactă în doar patru meciuri, din acest sezon de Premier League.

Cu toate acestea, Jude Bellingham rămâne principala ţintă a ”Cormoranilor” în următoarea perioadă de mercato.

Născut la Reggio Emilia în Italia, Khephren Thuram a bifat 14 prezenţe si a înscris două goluri pentru naţionala de tineret a Franţei. 

Fiul lui Lilian Thuram este cotat de Transfermarkt la 25 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: niceliverpool 

viewscnt
Articole similare