Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fiul unui fotbalist celebru se plânge de numele pe care îl poartă:” Nu e uşor să ţi se repete că eşti ce eşti datorită tatălui tău”

Fiul unui fotbalist celebru se plânge de numele pe care îl poartă:” Nu e uşor să ţi se repete că eşti ce eşti datorită tatălui tău”

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane (50 de ani) este cunoscut drept unul dintre cei mai mari fotbalişti pe care i-a dat sportul-rege, dar unul dintre fiii săi s-a plâns de faptul că numele pe care îl poartă mai mult l-a încurcat în fotbal decât să te ajute.

Zidane este un nume cu foarte mare greutate în fotbal. Zinedine a fost campion mondial, câştigător de Champions League şi de Balon de Aur, printre altele, dar talentul său nu s-a tranmis în aceeaşi formă şi la fiii săi.

Fiul unui fotbalist celebru se plânge de numele pe care îl poartă:” Nu e uşor să ţi se repete că eşti ce eşti datorită tatălui tău”

Unul dintre ei, Luca, s-a plâns că numele de Zidane nu l-a ajutat mai deloc în fotbal, deoarece ar fi reuşit să ajungă la un anumit nivel doar datorită faptului că este fiul fostului mare mijlocaş francez.

"În lumea fotbalului vreau să fiu privit ca Luca. Să mă judece după meciurile pe care le-am jucat până acum. Să nu meargă mai departe decât atât şi să nu mă compare cu tata.

Mă doare că sunt oameni care nu mă cunosc, dar vorbesc despre mine. Ei spun ce cred şi de multe ori sunt victima prejudecăţilor. Ei nu ştiu cine sunt.

Încă de mic am încercat să ignor aceste lucruri. Sunt mai expus decât orice alt fotbalist din cauza numelui de familie pe care îl am.

Când e vorba de alt jucător nu se mai vorbeşte atât de mult. Aceste lucruri te dor în momentul în care mergi la o echipă. Nu s-a întâmplat doar o dată, a devenit o obişnuinţă. 

Să ţi se repete că eşti ce eşti datorită tatălui tău... Pare că munca depusă zilnic nu contează, ei cred că tatăl meu se află în umbra mea şi mă ajută. Respect părerea tuturor, dar e dificil de gestionat", a declarat Luca Zidane, conform presei spaniole.

Luca Zidane este un produs al celor de la Real Madrid şi a fost promovat la echipa mare pe vremea în care Zinedine Zidane era antrenor principal.

Nu a reşit să se impună, fiind mai mereu a treia variantă de portar la ”Galactici” sau împrumutat la Racing Santander.

În prezent, în vârstă de 24 de ani, este legitimat la Eibar, în liga a doua spaniolă, unde a ajuns în 2022, de la Rayo Vallecano, care l-a transferat de la Real Madrid, în 2020.

Zinedine Zidane are patru băieţi: Enzo (28 de ani), Luca (24 de ani), Theo (20 de ani) şi Elyaz (17 ani). 

Este, oarecum, o situaţie comparabilă cu cea a lui Ianis Hagi - Gică Hagi, mai ales când vine vorba de echipa naţională a României, ”Regele” fiind criticat că ar face lobby pentru ca fiul său să fie convocat şi să joace de fiecare dată în tricoul ”tricolor”.

Afla mai multe despre: real madridzidanehagi 

viewscnt
Articole similare