Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Andone, la mare căutare! Doua echipe din Premier League îl vor pe atacantul român!

Florin Andone, la mare căutare! Doua echipe din Premier League îl vor pe atacantul român!

Stranieri

Comentarii

Florin Andone a avut oferte din Premier League în această vară, însă a rămas la Deportivo la Coruna. Recent, încă două echipe din Anglia şi-au dezvăluit interesul pentru atacantul român.

Everton l-a vândut pe Romelu Lukaku la Manchester United, iar în acest sezon se simte lipsa lui. Wayne Rooney, cel care i-a luat locul belgianului în primul 11, a avut mai multe escapade nocturne şi n-a dat randament.

”Caramelele” vor să scape de aceste probleme, iar pentru a realiza acest lucru caută un atacant. Printre numele aflate pe lista lui Everton există şi cel al lui Florin Andone.

"Florin Andone, de la Deportivo, le-a atras atenţia celor de la Everton în această vară, iar 'Caramelele' s-au interesat despre disponibilitatea lui", scrie presa din Anglia.

Recent, încă o echipă din Premier League apare pe lista posibilelor destinaţii pentru Florin Andone. Crystal Palace, ultima clasată din primul eşalon al Angliei ar fi dispusă să plătască 15.000.000 de euro în schimbul atacantului român.

30.000.000 de euro este clauza de reziliere pe care o are Florin Andone la Deportivo. Clubul din Primera Division a precizat că Andone nu va pleca de la echipă pentru o sumă mai mică!

 

Afla mai multe despre: florin andoneevertonpremier leaguetransfer 

viewscnt
Articole similare