Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Costea a dat verdictul înainte de FC U Craiova 1948 - FCSB: „Sper să câştige!”

Florin Costea a dat verdictul înainte de FC U Craiova 1948 - FCSB: „Sper să câştige!”

Superliga

Comentarii

Florin Costea (38 de ani), fost jucător la FC U Craiova, dar şi la FCSB, a prefaţat derby-ul din prima etapă a Superligii.

Florin Costea ţine cu FC U Craiova în derby-ul cu FCSB: „Sper să câştige!”

„Va fi un meci interesant, o primă etapă frumoasă a campionatului. Nu vor fi 100% din punct de vedere fizic, dar stadionul va fi plin şi va fi un meci frumos, sper să câştige FC U! Cred că FCSB este principala favorită, dar este posibil orice, cu spectatorii în spate este orice posibil.

Foarte mult contează publicul, chiar dacă se joacă la Târgu-Jiu. Până la urmă jucăm în Oltenia, chiar dacă FCSB are spectatori în toată ţara, dar cred că majoritatea vor ţine cu FC U.

Sper să fie cu noroc şi acum, să fie o victorie cu Steaua (n.r.- FCSB), să câştige trei puncte şi să înceapă campionatul cu dreptul, pentru că este important pentru moral”, a declarat Florin Costea, potrivit Fanatik. 

„E normal ca FCSB să joace în Ghencea pentru că FCSB este Steaua!” Luare de poziţie fermă a unui fost roş-albastru | EXCLUSIV

Marian Aliuţă (45 de ani) a comentat în termeni duri disputa momentului dintre CSA Steaua şi FCSB în privinţa folosirii stadionului din Ghencea.

„Abia aştept să merg în Ghencea să vad un meci al FCSB-ului. Este normal ca FCSB să vină în Ghencea pentru că FCSB este Steaua. Eu am jucat, la fel ca toţi ceilalţi, cu acest tricou pe care scria Steaua, nu FCSB. Această echipă ne reprezintă pe toţi şi ar trebui să se întoarcă acolo unde îi este locul. 

Eu cred că în clipa de faţă CSA Steaua nu este o echipă care să ne reprezinte. Continuatoarea de drept este FCSB-ul. Dacă Gigi Becali ar fi reuşit să gestioneze mai bine situaţia cu fanii, eu cred că şi fanii CSA-ului ar fi venit alături de FCSB. Marea lor problemă este Gigi Becali, nu altcineva. Nu e vorba de echipă, nu e vorba de club, toată lumea are această problemă cu Gigi Becali, care este de fapt patronul Stelei”, a declarat Marian Aliuţă pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: florin costeafc u craiovafcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare