Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Gardoş surprinde! Ce sfat i-a dat lui Chiricheş: "Dacă aş fi în locul lui, nu aş mai veni la naţională! Nu văd sensul"

Florin Gardoş surprinde! Ce sfat i-a dat lui Chiricheş: "Dacă aş fi în locul lui, nu aş mai veni la naţională! Nu văd sensul"
Comentarii

România a început cu stângul campania din Liga Naţiunilor: a fost învinsă cu 2-0 în Muntenegru.

Florin Gardoş surprinde! Ce sfat i-a dat lui Chiricheş: "Dacă aş fi în locul lui, nu aş mai veni la naţională! Nu văd sensul"

Vlad Chiricheş (32 de ani) a greşit la ambele goluri ale gazdelor şi a fost aspru criticat la finalul partidei. Chiricheş pare hotârăt să renunţe la tricoul naţionalei. Nu este singurul care a luat această hotărâre. Este şi cazul lui Alexandru Maxim (31 de ani), care a evoluat în partea secundă a confruntării de la Podgorica.

Cei doi par decişi să nu mai vină la naţională după dezastrul din Muntenegru. Ei se alătură altor fotbalişti care au decis să se retragă de la naţională, precum Tătăruşanu, Silviu Lung, Ştefan Radu, Alin Toşca sau Bogdan Stancu.

Florin Gardoş îi dă dreptate lui Chiricheş şi a dezvăluit că, dacă ar fi în locul fostului său coleg de la FCSB, nu ar mai veni la echipa naţională după acţiunea din această lună.

"Cred că ar fi bine să joace în această seară pentru că la fotbal ultima impresie contează, iar asta e una dintre părţile frumoase, că ai posibilitatea de a schimba acea ultimă impresie. Pe termen lung, nu ştiu dacă va mai veni. Eu, dacă aş fi în situaţia lui, nu aş mai veni. Nu văd sensul, ai deja un anumit număr de meciuri, ai fost căpitanul echipei naţionale, ai intrat în istorie ca număr de selecţii, eşti foarte bine acolo la Sassuolo. 

Să vii în ţară la echipa naţională ca să spună ceva că ai păcălit fotbalul... şi nu a fost singura reacţie. Mi se pare una că vine şi te critică Gică Popescu, care e un nume uriaş şi a jucat la un nivel uriaş. Dar când eşti criticat, toată lumea intră în direct, zice că a fost sub orice critică, a fost penibil, nu ştiu ce. Eu nu aş mai veni", a spus Florin Gardoş, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • 72 de meciuri a strâns Vlad Chiricheş la naţionala României.

Meciurile României din Liga Naţiunilor:

  • Marţi, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina – ROMÂNIA
    Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Finlanda
    Marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Muntenegru
 

Afla mai multe despre: florin gardoschiriches 

viewscnt
Articole similare