Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Nedelcearu nu salută ”noua modă”: ”Nu m-aş retrage niciodată de la naţională!”

Ionuţ Nedelcearu nu salută ”noua modă”: ”Nu m-aş retrage niciodată de la naţională!”
Comentarii

România a început cu stângul campania din Liga Naţiunilor: a fost învinsă cu 2-0 în Muntenegru.

Ionuţ Nedelcearu nu salută ”noua modă”: ”Nu m-aş retrage niciodată de la naţională!”

Vlad Chiricheş (32 de ani) a greşit la ambele goluri ale gazdelor şi a fost aspru criticat la finalul partidei. Chiricheş pare hotârăt să renunţe la tricoul naţionalei. Nu este singurul care a luat această hotărâre. Este şi cazul lui Alexandru Maxim (31 de ani), care a evoluat în partea secundă a confruntării de la Podgorica.

Cei doi par decişi să nu mai vină la naţională după dezastrul din Muntenegru. Ei se alătură altor fotbalişti care au decis să se retragă de la naţională, precum Tătăruşanu, Silviu Lung, Ştefan Radu, Alin Toşca sau Bogdan Stancu.

Ionuţ Nedelcearu a comentat decizia celor doi şi a mărturisit: ”Nu m-aş retrage niciodată de la naţională!”.

”Nu, nu m as retrage niciodată fiindcă iubesc echipa naţionla şi chiar dacă nu o pot ajuta atât de mult pe cât îmi doresc voi lupta în continuare să fiu mai bun să o pot ajuta pe viitor. Şi chiar dacă nu voi fi chemat cum nu sunt acum suporter voi rămâne toată viaţa.

(n,r, de jucători care se retrag de la naţională) Ei ştiu mai bine probabil simt că nu mai pot ajuta echipa naţională atât timp cât te retragi înseamnă că simţi că nu mai poţi ajuta!”, a declarat Ionuţ Nedelcearu. 

  • Un milion de euro este cota de piaţă a lui Ionuţ Nedelcearu, potrivit Transfermarkt.

Nedelcearu este optimist în cea ce priveşte naţionala României şi crede că tricolorii vor putea scoate minim 7 puncte din următoarele confruntări. 

”Mă bucur că naţionala revine în Giuleşti atât timp cât avem stadioane noi echipele naţionale trebuie să meargă, să jucăm peste tot, să mergem în toată ţara fiindcă suporterii  naţionalei nu sunt doar la Bucureşti. Eu cred că vom face 7 punct, cu siguranţă, poate chiar nouă.

Mai sunt 5 meciuri de jucat, am pierdut primul meci nu s-a întâmplat nimic. Nici Serbia nu a câştigat dar după aia a bătut. Dar e doar un meci, se întâmplă. E important ce reacţie avem!”, a declarat Nedelcearu. 

Meciurile României din Liga Naţiunilor:

  • Marţi, 7 iunie, ora 21:45, stadion Bilino polje (Zenica): Bosnia şi Herţegovina – ROMÂNIA
  • Sâmbătă, 11 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Finlanda
  • Marţi, 14 iunie, ora 21:45, stadion Giuleşti (Bucureşti): ROMÂNIA – Muntenegru

Pe Adrian Rus îl afectează dezastrul din Muntenegru! Echipele interesate îşi pune mari semne de întrebare: ”Ultima impresie va zdruncina decizia lor finală”

Afla mai multe despre: ionut nedelcearunationala romaniei 

viewscnt
Articole similare