Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Lovin dă de pământ cu jucătorii lui FC Argeş: ”Nici dacă te antrenează femeia de serviciu nu ai cum să pierzi aşa” | EXCLUSIV

Florin Lovin dă de pământ cu jucătorii lui FC Argeş: ”Nici dacă te antrenează femeia de serviciu nu ai cum să pierzi aşa” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş este aproape retrogradată în Liga 2, după ce a pierdut fără drept de apel prima manşă a barajului cu Dinamo. Cum returul a fost mutat la Mioveni, şansele piteştenilor, deja mici, au scăzut şi mai mult în speranţa unei reveniri improbabile a scorului.

Situaţia de la FC Argeş este în aer. Aflaţi în plin baraj de menţinere/retrogradare în Superligă, piteştenii au pierdut clar prima manşă cu Dinamo. În meciul jucat pe Arena Naţională, FC Argeş a fost surclasată fără drept de apel de ”câinii” lui Ovidiu Burcă, scor 1-6.

Mai mult, la finalul partidei de la Bucureşti, fanii Argeşului şi-au ieşit din minţi şi au mers peste jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă. Astfel că şansele la o întoarcere incredibilă de scor sunt minime!

Florin Lovin i-a pus la zid pe jucătorii lui FC Argeş

Florin Lovin, fostul jucător, s-a luat de fotbaliştii lui FC Argeş: ”Nu ai cum să pierzi de asemenea manieră!”. 

”Poate să te antreneze femeia de serviciu, nu ai cum sa pierzi impotriva unei formatii care pierduse cu 0-4, in urma cu cateva zile, cu Poli Iasi. E clar că Croitoru a eşuat. Nu poţi să zici că nu. Eu zci că nu mai depinde de nimeni, tu ca jucător de fotbal nu poţi să joci aşa. Nu există explicaţie, cu bani, fără bani. Nu există aşa ceva! Tu ca fotbalist trebuie să îţi faci treaba”, a declarat Florin Lovin la Orange Sport. 

Returul FC Argeş - Dinamo se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Orăşenesc” din Mioveni, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fc argesdinamoflorin lovinbaraj liga 1 

viewscnt
Articole similare