Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?” | EXCLUSIV

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?” | EXCLUSIV

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş este aproape retrogradată în Liga 2, după ce a pierdut fără drept de apel prima manşă a barajului cu Dinamo. Cum returul a fost mutat la Mioveni, şansele piteştenilor, deja mici, au scăzut şi mai mult în speranţa unei reveniri improbabile a scorului.

Situaţia de la FC Argeş este în aer. Aflaţi în plin baraj de menţinere/retrogradare în Superligă, piteştenii au pierdut clar prima manşă cu Dinamo.

În meciul jucat pe Arena Naţională, FC Argeş a fost surclasată fără drept de apel de ”câinii” lui Ovidiu Burcă, scor 1-6.

Mai mult, la finalul partidei de la Bucureşti, fanii Argeşului şi-au ieşit din minţi şi au mers peste jucătorii pregătiţi de Bogdan Vintilă.

Astfel că şansele la o întoarcere incredibilă de scor sunt minime, mai ales în urma ultimei decizii venite dinspre clubul din Trivale.

Zero şanse pentru FC Argeş la returul cu Dinamo: ”Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?” | EXCLUSIV

Returul barajului cu Dinamo a fost mutat la Mioveni, iar motivul invocat ar fi faptul că există probleme cu nocturna la arena ”Nicolae Dobrin” din Piteşti, susţine Viorel Tudose, unul dintre sponsorii lui FC Argeş.

Jean Vlădoiu, fost preşedinte la formaţia din Piteşti, a vorbit despre această situaţie inedită a mutării returului barajului la Mioveni.

De altfel, Vlădoiu nu îi dă nicio şansă fostei sale echipe de a întoarce în vreun mod soarta ”dublei” cu Dinamo, având în vedere haosul ce domneşte la gruparea din Trivale.

”Nu cred că am mai călcat pe stadionul ăla de doi ani. Am evitat zona aia. Nu ştiu absolut nimic, habar n-am. După părerea mea, oricum nu mai contează. Măcar să dai un gol.

Cei care conduc clubul trebuie să răspundă de această decizie. De suporteri nu mai ai de ce să te fereşti. Ei vin şi te susţin. Acesta e un lucru minor faţă de jocul pe care l-am văzut, care m-a enervat.

Adică munca mea de doi ani de zile... Dacă aş fi rămas acolo, cred că niciodată nu ajungeam în situaţia asta. Ce minune să mai viseze la ce atmosferă e acolo?”, a declarat Vlădoiu, pentru Orange Sport.

Jean Vlădoiu a ocupat funcţia de preşedinte al clubului FC Argeş pe o perioadă de aproximativ doi ani, între 30 decembrie 2020 şi 19 decembrie 2022.

Returul FC Argeş - Dinamo se va disputa sâmbătă, 3 iunie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Orăşenesc” din Mioveni, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fc argesjean vladoiufc arges dinamoretur baraj fc arges 

viewscnt
Articole similare