Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pârvu a dat cărţile pe faţă după despărţirea de Petrolul. În ce condiţii a plecat tehnicianul de pe ”Ilie Oană”

Florin Pârvu a dat cărţile pe faţă după despărţirea de Petrolul. În ce condiţii a plecat tehnicianul de pe ”Ilie Oană”

Superliga

Comentarii

Florin Pârvu a obţinut prima victorie pe banca lui FC Voluntari, 1-0 contra lui Hermannstadt. La finalul partidei, tehnicianul a tras concluziile

La începutul lunii martie, Petrolul a anunţat în mod oficial despărţirea de Florin Pârvu, după ce ”găzarii” au ratat play-off-ul şi traversau o perioadă nefastă, cu patru eşecuri consecutive.

Aflat acum la FC Voluntari, Pârvu a revitalizat formaţia ilfoveană, iar după un eşec dramatic cu UTA în prima etapă din paly-out, alb-albaştrii au obţintu primul succes în acest an şi au părăsit, cel puţin pentru moment, poziţiile ce vor retrograda direct la finalul sezonului.

Florin Pârvu nu se teme de o primire ostilă la Ploieşti: ”A fost o reziliere amiabilă”

”Am marcat un gol mai mult decât adverarul. Hermannstadt este o echipă foarte bună, care merita să fie în play-off. A fost un joc tacticizat, dar mă bucur pentru băieţi, pentru cele trei puncte, pentru că vine după o perioadă foarte lungă de secetă.

Aveam nevoie de cele trei puncte, pentru că simţeam echipa încordată. Şi astăzi s-a văzut că jucăm cu presiune. Îi felicit pe băieţi, mi-a plăcut spiritul pe care l-au arătat pe gazon!

Se vede că Hermannstadt joacă de mult timp împreună. Îi urez lui Măldărăşanu mult succes în continuare!

Revenirea lui Merloi este foarte importantă, deoarece este un jucător care face diferenţa. Şi astăzi a intrat foarte bine, a avut iniţiativa, a dat gol şi cred că este jucătorul care ne poate ajuta.

(n.r. despre meciul cu Petrolul) Referitor la această situaţie, sunt nişte sentimente clare. A fost o decizie amiabilă, nu a fost o demisie sau o demitere. Decizia a fost luată alături de conducere.

Nu există niciun resentiment din partea mea. Cred că voi fi primit bine.

(n.r. despre Cupă) Ne este gândul la Cupă, pentru că mâine avem antrenament. Concentrarea noatră rămâne pe campionat”, a spus Florin Pârvu după meci.

Următorul meci al lui FC Voluntari este programat miercuri, în sferturile Cupei României, pe Ion Oblemenco, împotriva lui FCU Craiova 1948. În campionat, ilfovenii se vor deplasa la Ploieşti în week-end pentru duelulc ucu Petrolul.

Afla mai multe despre: superligafc voluntariflorin pârvu 

viewscnt
Articole similare