Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Pîrvu, după Petrolul - Rapid 0-0: ”După aspectul jocului ne putem declara nemulţumiţi de rezultat!”

Florin Pîrvu, după Petrolul - Rapid 0-0: ”După aspectul jocului ne putem declara nemulţumiţi de rezultat!”

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri, într-o partidă din etapa a 20-a din Superliga României.

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, cel puţin provizoriu.

  • Andrei Borza de la Rapid (min. 6) şi Paul Papp de la Petrolul (min. 82) au fost eliminaţi.

Florin Pîrvu, după Petrolul - Rapid 0-0: ”Nu putem să fim mulţumiţi”

Antrenorul celor de la Petrolul, Florin Pîrvu, nu a putut să se declare mulţumit cu punctul obţinut împotriva Rapidului, deoarece echipa sa a evoluat mai bine de 75 de minute în superioritate numerică şi ar fi trebui să aibă forţa de a obţine victoria.

Intensitate mare. Este un derby şi ne-am dorit foarte mult să câştigăm. Băieţii şi-au dorit foarte mult dar, din păcate, nu am reuşit să o facem.

Am jucat 70 de minute cu un om în plus. Am schimbat din mers modul de joc. Am încercat să venim cu centrări, să creăm superioritate pe benzi. Am băgat doi atacanţi, să fim periculoşi. Nu am reuşit să-i deschidem aşa cum am dorit. Când am reuşit, Horaţiu Moldovan a făcut un meci mare. Nu degeaba este portarul echipei naţionale.

Meci de egalitate, intensitate mare. La începutul jocului, poate eram mulţumiţi cu un egal, dar după aspectul jocului ne putem declara nemulţumiţi.

(n.r. - despre conflictele cu fanii, de la final) Avem jucători care fac sacrifici foarte mari. Cu toţii facem. Muncim foarte mult, în condiţii grele. Nu este uşor. Iar de la începutul jocului, să fie împotriva echipei, înseamnă că e rea intenţie. În loc să încurajezi echipa. Am băgat tot ce aveam mai bun pe bancă

E o răutate şi nu e primul meci. Cred că este ceva intenţionat. Nu mai legat de joc. Ne-am echilibrat, suntem liniştiţi în momentul acesta şi vedem ce va fi.

Aşa cum am spus, Omrani este într-o perioadă de pregătire, pentru că mai are de pus la punct multe lucruri. Are foame de fotbal. Am vorbit cu el şi cred că lucrurile pot fi în regulă. Nu este la capacitate maximă. Nu a făcut un meci foarte rău. S-a zbătut, a încercat ţină de minge, dar e clar că mai are foarte mult de muncit, să ajungă la forma pe care toţi o ştim”, a declarat Florin Pîrvu, la finalul jocului cu Rapid.

Afla mai multe despre: petrolul-rapidpirvuomraniborzapapp 

viewscnt
Articole similare