Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, întrebat dacă ar accepta să devină antrenor-paravan: ”E o chestie de moralitate! Nici pentru 20.000 de euro” | EXCLUSIV

Florin Răducioiu, întrebat dacă ar accepta să devină antrenor-paravan: ”E o chestie de moralitate! Nici pentru 20.000 de euro” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul mare internaţional român Florin Răducioiu (53 de ani) a declarat că nu ar putea deveni antrenor-paravan, aşa cum s-a întâmplat cu ultimii tehnicieni de la FCSB, care s-au subordonat dorinţelor lui Gigi Becali (64 de ani) pentru un salariu bun, în schimbul licenţei PRO.

FCSB are un nou antrenor, pe cipriotul Elias Charamboulous, iar acest lucru a născut multe polemici, în aceste zile. Multe dintre sunt legate de modul în care i s-a comunicat fostului jucător de la FC Vaslui că va ”principal” doar în acte.

Florin Răducioiu nu ar accepta să lucreze cu Gigi Becali: ”Am nişte principii. Am această etică!”

Într-un exerciţiu de imaginaţie, moderatorul Silviu Tudor Samuilă l-a întrebat pe Florin Răducioiu ce ar face dacă, mâine, va primi o ofertă dintr-o altă ţară, în care nu are de făcut nimic, decât să-şi pună licenţa PRO la dispoziţie, în schimbul unui salariu consistent.

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” nu a stat pe gânduri şi a oferit instant un răspuns.

Iată cum ar decurs dialogul dintre Silviu Tudor Samuilă, Basarab Panduru şi Florin Răducioiu, la Orange Sport:

Tudor Samuilă: ”Dacă ar veni la tine un club din Bulgaria”.

Basarab Panduru: ”Patronul de la Ludogoreţ”.

T.S.: ”Omul are mania lui, vrea să facă schimbările. Are şi un antrenor, dar nu are licenţă. Radu, 5.000 de euro, vii pe acolo, eşti implicat aşa”.

B.P.: ”Papiţoi”.

Florin Răducioiu: ”Marionetă. Nu, nu aş accepta. Practic, este o chestie de moralitate. Aş înşela fotbalul, nu pot. Am nişte principii de la care nu mă abat. Nu pot să accept să fiu un fel de antrenor-executant. Nu aş putea. Chiar dacă mi-ar da 20.000 de euro. Am această gândire, această etică. Nu există. Ce-i asta?”.

Afla mai multe despre: raducioiugigi becali,  

viewscnt
Articole similare