Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Răducioiu, mesaj pentru Mitriţă: ”Cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu!”

Florin Răducioiu, mesaj pentru Mitriţă: ”Cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu!”
Comentarii

Echipa Universitatea Craiova a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Sepsi OSK, în etapa a noua din Superligă. Sepsi a suferit prima înfrângere din acest sezon al Superligii.

Florin Răducioiu, nemulţumit de prestaţia lui Mitriţă în meciul cu Sepsi

Gazdele au deschis încă din secunda 50, când Lyes Houri i-a pasat în careu lui Jovan Markovic şi acesta a înscris. Francezul Houri a apărut şi la finalizare, în minutul 28, când a marcat pentru 2-0 cu un şut de la distanţă. Sepsi, care a fost dominată în prima repriză, a reuşit să reducă din diferenţă în minutul 42, la golul lui Marius Ştefănescu, venit după o pasă a lui Safranko.

În repriza secundă oltenii nu şi-au putut mări avantajul, oaspeţii nu au fost în stare să egaleze, chiar dacă gazdele au jucat în zece oameni din minutul 59, după eliminarea lui Badelj. Craiova s-a impus cu 2-1, a administrat prima înfrângere din campionat lui Sepsi şi a ajuns pe locul al doilea în Superligă, cu 17 puncte. Sepsi ocupă locul 6, având 12 puncte.

Florin Răducioiu nu îi dă mari şanse Craiovei în lupta la titlu şi a avut şi un mesaj pentru Alexandru Mitriţă (28 de ani) de la care aşteaptă mai mult după revenirea în Bănie.

„Aştept mai mult de la Mitriţă. E un fotbalist pe care îl ador! A avut câteva acţiuni interesante cu Sepsi, dar cu răsfăţul nu faci nimic. Trebuie să pui în slujba echipei toate calităţile. Cu răsfăţul nu faci nimic, nu poţi să te baţi la titlu”, a adăugat Florin Răducioiu pentru Prima Sport.

Liviu Ciobotariu, lăudat şi criticat după discursul din Bănie: ”Mă impresionează calmul lui” / ”Spune mereu doar ce vrea!” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: alexandru mitriţăuniversitatea craiovasepşiflorin răducioiu 

viewscnt
Articole similare