You are here:

Florin Tănase vrea să câştige şi la Salonic, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu: ”Putem şi în Europa League”

Florin Tănase vrea să câştige şi la Salonic, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu: ”Putem şi în Europa League”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Florin Tănase (29 de ani), a tras concluziile după victoria de pe terenul lui Sepsi OSK.

FCSB a învins-o pe Sepsi, scor 1-0, într-un meci din etapa a 11-a a Superligii. Unicul gol al partidei a fost marcat de Florin Tănase (16).

FCSB a prins gustul victoriei şi vrea să o ţină tot aşa. Florin Tănase: ”Trebuie să câştigi tot timpul”

La finalul jocului de la Sfântu Gheorghe, Tănase, cel care a reuşit să înscrie primul său gol de la revenirea la FCSB, a vorbit despre importanţa acestei victorii pentru campioana României.

Pentru FCSB urmează acum un joc în Europa League, în deplasare, pe terenul celor de la PAOK Salonic, unde antrenează Răzvan Lucescu.

”Primul gol, cred că la prima ocazie. Sunt fericit că am marcat, dar şi că am luat toate cele trei puncte. Meciul din seara aceasta trebuie să ne dea de gândit pentru că nu am făcut un meci foarte bun. 

La Steaua (n.r. FCSB) trebuie să câştigi tot timpul. În trecut am jucat şi două meciuri în minus, am fost egalaţi pe final, dar sper ca acest meci să fie un început pentru noi şi să adunăm puncte în campionat. 

(n.r. Începi să te simţi aproape de 100%) Da, normal. Muncesc, credeaţi că am uitat fotbalul? Eram în urmă cu pregătirea, acum sunt bine. 

Eu cred că putem şi în Europa League. Avem jucători valoroşi şi sigur că putem să ne batem cu ei (n.r. PAOK) de la egal la egal”, a declarat Florin Tănase, după meci.

În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 10, cu 13 puncte, în timp ce Sepsi este pe 13, cu 11 puncte.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanasesuperligaeuropa league 

viewscnt
Articole similare