You are here:

Florin Tănase, impresii după debutul ideal în Europa League: ”Gigi Becali normal că e mulţumit, fericit. Arată cât de iubită e această echipă”

Florin Tănase, impresii după debutul ideal în Europa League: ”Gigi Becali normal că e mulţumit, fericit. Arată cât de iubită e această echipă”

FCSB

Comentarii

Jucătorul celor de la FCSB, Florin Tănase (29 de ani), a tras concluziile după victoria la scor în faţa letonilor de la RFS Riga.

Florin Tănase, concluzii după debutul ideal în Europa

FCSB a învins-o pe RFS Riga, din Letonia, scor 4-1, în prima etapă a tabloului principal din Europa League.

A fost o victorie convingătoare a campioanei României, pentru care urmează acum deplasarea de la Salonic, cu PAOK-ul lui Răzvan Lucescu.

La finalul meciului de pe Arena Naţională, Florin Tănase, aytorul unei pase de gol, a reacţionat şi a făcut aprecieri cu privire la jocul roş-albaştrilor.

”E o competiţie cu echipe bune, campioane multe dintre ele. Am făcut un meci bun şi cred că merităm acest scor. Criticile trebuie să te întărească, să munceşti şi să demonstrezi. Trei goluri am văzut, că la unul eram pe jos. Toate au fost frumoase şi importante.

M-am simţit bine şi în stânga, gazonul bun, ne simţim bine pe Arenă, e diferenţa de calitate de la gazon. O atmosferă incredibilă, le mulţumim fanilor că au venit în număr atât de mare, la o oră atât de târzie, în timpul săptămânii.

Arată cât de iubită e această echipă, sper şi meciurile viitoare să vină, avem nevoie de ei. Nu ne-a zis nimic încă (n.r. Gigi Becali), normal că e mulţumit, ce să zică, că nu i-a plăcut? Cu siguranţă e fericit, ca noi toţi, sperăm să acumulăm cât mai multe puncte.

Putem arăta aceeaşi faţă în campionat, cred că primele 30 de minute cu Petrolul cei de la Petrolul nu au contat. La Şut nu mai putea să întoarcă faza, am înţeles, dar la faza cu Târnovanu. De câte ori am sărit la cap şi s-au dat faulturi la portar. Cred că trebuia anulat.

(n.r. a scăzut nivelul arbitrajului?) Nu, nu, avem arbitri buni, cred că au crescut, dar unele faze sunt judecate mai altfel în momente cheie”, a declarat Florin Tănase, după meci.

Afla mai multe despre: fcsbflorin tanaseeuropa league 

viewscnt
Articole similare