You are here:

"Este Chiricheş acolo?". Ce făcea pe teren, la jumătate de oră după FCSB - RFS. Panduru, tranşant: "Asta e problema. Nu a găsit vreun coleg să facă la fel?"

"Este Chiricheş acolo?". Ce făcea pe teren, la jumătate de oră după FCSB - RFS. Panduru, tranşant: "Asta e problema. Nu a găsit vreun coleg să facă la fel?"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a revenit în cărţi la FCSB, iar la finalul victoriei cu RFS a oferit o dovadă a devotamentului său faţă de cariera pe care o are. Anunţat titular cu Sepsi, în etapa din Superliga, veteranul a început deja pregătirea.

Vlad Chiricheş a rămas singur pe stadion după FCSB - RFS şi i-a surprins pe cei din jur

FCSB a învins-o pe RFS, scor 4-1, în prima rundă din Europa League, iar Vlad Chiricheş a fost pe plus pentru prestaţia din apărare. Fundaşul central a fost integralist şi se pregăteşte pentru meciul cu Sepsi, din runda 11 a Superligii. 

Pentru a se pregăti, Vlad Chiricheş a început să dea ture de teren, singur pe stadion, la jumătate de oră de la finalul meciului FCSB - RFS. 

Marius Baciu a fost cel care l-a remarcat încă pe teren pe fostul fundaş al naţionalei, care la mai bine de jumătate de oră de la finalul meciului dădea ture în jurul gazonului: "(n.r. - vorbeşte spre MM Stoica) L-ai lăsat pe Chiricheş aici?"

Silviu Tudor Samuilă a intervenit: "Unde este Chiricheş? Da! Genială remarca", a spus moderatorul Prima Sport. 

Marius Baciu a completat: "Uite un jucător profesionist care aleargă. Nu cred că pleacă autocarul fără el. Sunt bucuros pentru el, că a avut şansa... Parcă mă durea sufletul să încheie aşa după... A fost un fundaş central pentru FCSB şi Steaua la un nivel foarte bun, are atâtea meciuri pentru naţională şi Italia. Meciul a fost perfect pentru el să-şi recâştige încrederea". 

Basarab Panduru, după ce l-a văzut pe Vlad Chiricheş: "Ziceam că se lipeşte şi de alţii ce face el"

Expertul a oferit explicaţia pentru alergarea lui Vlad Chiricheş de la finalul meciului de pe Arena Naţională şi s-ar fi aşteptat ca mai mulţi jucători de la FCSB să-i urmeze exemplul. 

"După meci, alergarea asta ajută la acidul lactic care iese mai repede din tine, te recuperezi mai repede iar la trei zile probabil e indicată alergarea asta. Chiar la Farul, când a jucat FCSB, el făcea ture acolo. Ziceam că e la început la FCSB, iar uşor, uşor o să se lipească de mai mulţi jucători treaba asta, că vorbeşte cu ei. Nu a a găsit niciunul, asta e problema, după atât timp nu a găsit pe nimeni să mai facă treaba asta, nu ţi se pare? Mai ales că peste trei zile ai meci, adică niciunul să facă precum el? Niciunul nu vine cu el", a spus Basarab Panduru, care a fost completat de Florin Lovin. 

"Când eram în Germania sau Austria, nu exista să nu facem alergarea asta toată echipa după un meci, ca să avem toţi acelaşi nivel fizic, iar cei care nu au jucat făceau exerciţii fizice", a spus fostul mijlocaş. 

 

 

 

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches fcsbbasarab pandurufcsb rfsfcsb europa league 

viewscnt
Articole similare