You are here:

Verdictul dur dat de englezi, după ce Radu Drăguşin a fost eliminat în Tottenham - Qarabag: "Dormea"

Verdictul dur dat de englezi, după ce Radu Drăguşin a fost eliminat în Tottenham - Qarabag: "Dormea"galerie foto

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (22 de ani) trece prin primele momente grele la Tottenham. Cel mai scump român din istorie a jucat doar opt minute în Europa League, cu Qarabag. El a fost eliminat direct pentru un fault din postura de ultim apărător, iar englezii au dat verdictul.

Reacţii dure după ce Radu Drăguşin a gafat şi a fost eliminat în Tottenham - Qarabag

În minutul opt al partidei de pe Tottenham Hotspur Stadium, Radu Drăguşin a controlat defectuos o minge banală şi l-a faultat pe Juninho, atacantul care a scăpat în forţă spre poarta echipei din Premier League. 

Arbitrul nu a avut altă opţiune şi l-a eliminat pe fundaşul naţionalei României, iar presa britanică a relatat momentul. 

"Românul a fost introdus în centrul apărării pentru a juca alături de Micky van de Ven. Cu toate acestea, în doar şapte minute în Europa League pentru Spurs, Drăguşin a fost trimis pentru un duş devreme.

Drăguşin a fost surprins dormind cu mingea la picior de către atacantul Juninho. După ce i-a luat mingea românului, Juninho a reuşit să-i ia faţa, înainte de a fi trânit pe gazon, tras de tricou.

Faultul l-a lăsat pe oficialul francez Willy Delajod fără altă opţiune decât să-l elimine pentru un fault de ultimul om.

Eliminarea a făcut din Drăguşin primul jucător care a fost eliminat la debutul în Europa League pentru Tottenham", a scris The Sun. 

Dailymail a comentat, de asemenea, faza. 

"Drăguşin a jucat în doar două meciuri în acest sezon înainte de meciul de Europa League de joi şi i s-a oferit şansa de a se pune în planurile de viitor ale Postecoglou cu un start pe scena UEFA.

Drăguşin a lăsat o pasă simplă a unuia dintre coechipierii săi să treacă pe lângă el, la jum[tatea terenului, şi i-a permis atacantului lui Qarabag, Juninho, să intre în posesie şi să aibă o cursă clară la poartă.

Neputând să-l prindă pe brazilian, Drăguşin a decis în schimb să-l pună la pământ, ceea ce a determinat imediat un cartonaş roşu din partea arbitrului", a mai scris presa din Anglia. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: radu dragusinradu dragusin tottenhamradu dragusin eliminare fcsb 

viewscnt
Articole similare