You are here:

Cum au apărut surprizele în echipa de start trimisă de FCSB cu RFS! MM Stoica a intervenit: "Ei trei erau titulari în lumina ultimelor evoluţii"

Cum au apărut surprizele în echipa de start trimisă de FCSB cu RFS! MM Stoica a intervenit: "Ei trei erau titulari în lumina ultimelor evoluţii"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a prefaţat, de pe Arena Naţională, meciul cu RFS, din Europa League. Meciul se dispută pe cel mai mare stadion al ţării, iar campioana României va continua să joace pe această arenă.

MM Stoica, înainte de FCSB - RFS: "Va fi un an greu pentru noi"

Doar pe locul 13 în Superliga, la 12 puncte în spatele liderului U Cluj, FCSB debutează în Europa League cu RFS, joi, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro. 

"Mai am un singur dor, Liga Campionilor. Rememoram ce se întâmpla la Praga şi era o şansă mare să mergem în Champions League. Ediţia asta de Europa League ca format seamănă, dar nu se identifică cu Liga Campionilor. Jucăm cu vicecampioana Scoţiei şi joacă senzaţional, cu Hoffenheim, Manchester United şi cinci campionae. Seamănă aşa, dar nu răsare. 

E clar că-ţi doreşti să ajungi aici cu riscul de a avea probleme în Liga 1, dar probleme de astea să tot ai. Va fi un an greu pentru noi, foarte greu, că nu ne aşteptam să pornim atât de greu ca rezultate în prima ligă. Am scos Maccabi şi LASK, două echipe superioare din multe puncte de vedere, dar în campionat cu Slobozia... Dorobanţu dă golul vieţii, cu Petrolul... Mergem mai departe", a declarat MM Stoica. 

FCSB continuă pe Arena Naţională

Ultimele meciuri în Ghencea au fost un calvar pentru FCSB, care s-a plâns de suprafaţa de joc, iar revenirea pe Arena Naţională a venit la momentul potrivit. 

"Azi şi în campionat vom juca aici (n.r. - pe Arena Naţională), în Cupa României, tot aici. Chiar dacă strict pentru fotbal Stadionul din Ghencea se apropie mai mult de ce-şi doreşte o echipă, dar aici ne simţim ca acasă. E o casă mare, nu ocupăm toate camerele, dar când avem oaspeţi ne ajută şi se întâmplă să fie neîncăpătoare. Asta îmi doresc cel puţin la un meci sezonul ăsta. 35.000 vin la meciul ăsta. Multă lume a contestat acţiunea de a face pachetele, dar sunt pentru susţinătorii echipei noastre", a mai spus conducătorul de la FCSB. 

MM Stoica a explicat surprizele din primul 11 al FCSB din meciul cu RFS

El a explicat că anumiţi titulari, precum Alex Băluţă, Adrian Şutu sau Valentin Creţu, au fost trecuţi pe bancă pentru meciul cu RFS, în vederea meciului de peste câteva zile cu Sepsi. 

"Dacă noi ajungem trei pe trei cu fundaşii lor centrali cred că o putem rezolva. E o echipă interesantă şi cu câţiva jucători care pot face obiectul interesului multor echipe, cei doi atacanţi de culoare. Când ai titulari, chiar dacă sunt titulari la Georgia şi Finlanda, trei titulari în naţionala Letoniei, care nu e formidabilă, dar jucătorii ăştia sunt buni. Suntem favoriţi şi trebuie să facem diferenţa, să câştigăm. Ne-am dezamăgi prea mult suporterii. 

Cred că avem un 11 competitiv şi nu văd unde am avea o verigă slabă. Avem o bancă ofertantă şi pornim încrezători, nu avem scuze acum. Terenul ăsta este impecabil. 

Da, primul 11 s-a făcut şi pentru etapa din Superliga (n.r. - cu Sepsi). Băluţă, Şut, Creţu (n.r. - rezerve în FCSB - RFS), care erau titulari în lumina ultimelor evoluţii... Trebuie să nu ne pierdem şi alţi jucători de valoare care pot evolua. De acum trebuie să schimbăm, majoritatea posturilor sunt dublate, iar jucând la trei zile ne eliminăm jucătorii şi nu e bine, îşi pierd ritmul competiţiei", a mai spus conducătorul de la FCSB, MM Stoica

Echipele de start din FCSB - RFS, în Europa League

  • FCSB: Târnovanu - M. Popescu, Dawa, Chiricheş, Radunovic - Lixandru Edjouma - Ştefănescu, Olaru, Miculescu - Bîrligea
  • Rezerve: Vlad (GK), Creţu, Panţîru, F. Tănase, Şut, Oct. Popescu, Dan. Popa, Băluţă, Pantea, Musi, Alhassan, Luis Phelipe
  • Antrenor: Elias Charalambous
  • RFS: Ondoa - Savalnieks, Prenga, Balodis, Lipuscek - Marhiev, Panic - Odisharia, Ikaunieks, Zelenkovs - Kouadio
  • Rezerve: Šteinbors (GK), Vilkovs (GK), Osuagwu, Ndjiki, Stuglis, Lemajič, Mareš, Njie, Silagadze 
  • Antrenor: Viktors Morozs

Afla mai multe despre: fcsb rfsfcsb europa leaguemm stoicamm stoica fcsb 

viewscnt
Articole similare