You are here:

A evoluat la PSG şi a semnat cu ochii închişi în Superliga! Patronul a explicat transferul: "A venit singur şi a zis asta. O să fie o lovitură financiară"

A evoluat la PSG şi a semnat cu ochii închişi în Superliga! Patronul a explicat transferul: "A venit singur şi a zis asta. O să fie o lovitură financiară"

Superliga

Comentarii

Cluburile din Superliga continuă să repatrieze fotbalişti, iar una dintre echipele care vor să evite retrogradarea a adus întăriri pentru a-şi îndeplini obiectivul. Valeriu Iftime a vorbit încântat despre vedeta pe care a adus-o în Moldova.

Valeriu Iftime i-a mai dat o şansă lui Ongenda, fostul fotbalist de la PSG

Hervin Ongenda (29 de ani) joacă fotbal doar la FC Botoşani, clubul la care s-a refugiat mereu atunci când aventurile din străinătate nu i-au reuşit. 

Fotbalistul ofensiv a semnat pentru a treia oară cu FC Botoşani, la începutul lunii septembrie, iar Ongenda a bifat deja două meciuri şi un gol de când a revenit în Moldova. 

Valeriu Iftime a vorbit la superlativ despre Ongenda şi crede că de această dată fotbalistul va aduce o sumă importantă în contul lui FC Botoşani. De această dată, jucătorul pare să fi fost cel care a cerut ajutor. 

"Dacă vorbim despre Hervin, asta e a treia descălecare la noi. Ăsta este al treilea descălecat la mine, la primele două a negociat foarte atent contractul, cu nişte impresari italieni, tot felul de poveşti în jurul lui. 

De data asta a venit singur şi a zis <<Puteţi face ce contract vreţi dumneavoastră, rămân cât vreţi şi vreau să joc fotbal>>. Este un Hervin care în câteva luni va fi spectaculos. 

Cred că ultima lui plecare o să fie o lovitură financiară pentru Botoşani şi pentru el. Foarte mulţi oameni recunosc că am multă chimie, simpatie şi azi am avut nişte oameni care au spus că vineri ţinem cu Botoşani (n.r. - cu Dinamo), da, da. 

Am pus şi pariu cu unul, a zis 2-1 şi, dacă e aşa, îi dau un premiu", a declarat Valeriu Iftime. 

Ongenda, fotbalist cu 17 meciuri pentru prima echipă a lui PSG, este anunţat titular în Dinamo - FC Botoşani, vineri, de la 21:00, live video pe Orangesport.ro, în etapa cu numărul 11 din Superliga. 

Afla mai multe despre: hervin ongendahervin ongenda psghervin ongenda fc botosani 

viewscnt
Articole similare