You are here:

Gigi Becali vrea milioanele de euro din Europa, iar din interiorul vestiarului s-a anunţat obiectivul pe care-l are FCSB: "Cumva au legătură" | VIDEO

Gigi Becali vrea milioanele de euro din Europa, iar din interiorul vestiarului s-a anunţat obiectivul pe care-l are FCSB: "Cumva au legătură" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Căpitanul FCSB este hotărât. Darius Olaru vrea victoria în această seară cu Riga, în Europa League, dar titlul rămâne principalul obiectiv al sezonului.

Darius Olaru, înainte de debutul din Europa League

FCSB e gata de debutul în Europa. Roş-albaştrii revin în faza principală a Europa League după şapte ani.

"Suntem pregătiţi, am muncit din greu pentru acest lucru şi acum trebuie să arătam că putem face faţă şi să obţinem rezultatele pe care toţi ni le dorim", a spus liderul din teren al campioanei. 

FCSB primeşte vizita celor de la RFS într-un meci al primei etape a noului sezon de UEFA Europa League, joi, de la ora 22:00, pe Orangesport.ro.

Riga este o necunoscută pentru fanii celor de la FCSB. Stafful şi echipa şi-au făcut însă temele: "Da, cu siguranţă că în Europa nu se poate vorbi despre un adversar uşor, vor fi meciuri grele, deşi pare pe hârtie că noi suntem favoriţi. I-am analizat şi formează o echipă bună.

Cred că au doi, trei jucători cu calitate, mai ales în faţă, pentru că au un sistem cu cinci fundaşi, au talie, au o echipă cei din Letonia care joacă un fotnal agresiv, dar trebuie să arătam noi bine şi, dacă o vom face, cu siguranţă vom căştiga", a adăugat Darius Olaru. 

Pus să aleagă între titlu şi o primăvară europeană, Olaru a fost hotărât.

"Cumva au legătură amândouă, pentru că dacă am reuşit să câştigăm campionatul, după la anul iar vom avea Europa şi mi-aş dori şi sferturi, şi campionatul să îl câştigăm", a încheiat căpitanul de la FCSB, Darius Olaru. 

 

Afla mai multe despre: darius olaruidarius olaru fcsbfcsb europa league 

viewscnt
Articole similare