You are here:

Elvir Koljic a vorbit despre calvarul care l-a marcat la Universitatea Craiova: "Atunci a fost un moment dificil pentru mine" | VIDEO

Elvir Koljic a vorbit despre calvarul care l-a marcat la Universitatea Craiova: "Atunci a fost un moment dificil pentru mine" | VIDEO
Comentarii

A fost măcinat de accidentări, dar a revenit de fiecare dată ca pasărea Phoenix. Elvir Koljic e gata să rupă plasele în Superliga.

Elvir Koljic simte că este sezonul Universităţii Craiova, după şase ani în Oltenia

Elvir Koljic are 40 de goluri în campionat pentru Universitatea Craiova. Ar fi fost mult mai multe dacă acccidentările nu l-ar fi ţinut departe de gazon. 

Cea din partida cu Iaşul, de acum patru ani, l-a marcat. 

"Cea de la piciorul drept, când mi-am rupt şi ligamentele, şi osul... Era şi pauză lungă, atunci a fost un moment dificil pentru mine, dar e important că am reuşit să mă întorc sănătos, nu am acum nicio problemă", a declarat atacantul de la Universitatea Craiova. 

Elvir Koljic a primit ajutor din toate părţile în perioada grea: "Familia, jucătorii de aici, suporterii, am primit multe mesaje". 

Koljic e de şase ani în Superliga şi simte că a venit momentul său. 

"A trecut timpul destul de repede, au fost şi accidentările, am jucat mai puţin, dar anul ăsta cred că o să fie an bun şi pentru mine, şi pentru echipă. Să continuăm aşa", a încheiat Elvir Koljic. 

  • 157 de meciuri, 45 de goluri şi 17 pase decisive sunt cifrele lui Elvir Koljic la Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: elvir koljicelvir koljiv universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare