You are here:

”S-au unit împotriva lui!” Cum ar fi fost ”lucrat” Cristiano Bergodi la Rapid. Dezvăluirea făcută de un apropiat al clublui: ”A fost mătrăşit!”

”S-au unit împotriva lui!” Cum ar fi fost ”lucrat” Cristiano Bergodi la Rapid. Dezvăluirea făcută de un apropiat al clublui: ”A fost mătrăşit!”

Rapid

Comentarii

Vlad Baltazar a venit cu câteva precizări importante referitoare la plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid, petrecută în luna aprilie în acestui an.

În vara anului trecut, Cristiano Bergodi a fost numit antrenor al Rapidului, după plecarea neprevăzută a lui Adrian Mutu la Neftci Baku, iar pentru italian începea al treilea mandat de tehnician al giuleştenilor, după cele din 2007 şi 2015.

Deşi a rezistat mai mult decât în precedentele două aventuri la Rapid, Cristiano Bergodi  nu a plecat în cele mai bune condiţii în Giuleşti, după ce echipa a înregistrat o cădere absolut bizară.

La începutul lunii martie, Rapid a spulberat-o pe FCSB cu Bergodi pe bancă, scor 4-0, însă giuleştenii s-au prăbuşit în play-off-ul Superligii, unde nu au câştigat niciun meci din primele nouă.

Eşecul cu Sepsi de pe 15 aprilie, al patrulea consecutiv pentru Rapid, i-a fost fatal lui Bergodi, care a fost demis din funcţia de antrenor, în locul său fiind promovat Bogdan Lobonţ.

Un celebru suporter rapidist face ”scut” pentru Bergodi şi acuză jucătorii de meciuri trucate

Vlad Baltazar, un binecunoscut suporter rapidist şi naşul lui ”Bocciu”, fostul lider al Peluzei Nord, i-a acuzat pe jucătorii formaţiei giuleştene de implicare în meciurie ”trucate” în mandatul lui Bergodi.

Mai mult decât atât, acesta a povestit un episod în care un apropiat al clubului ar fi temperat nemulţumirea fanilor, care îl cereau insistent pe Marius Şumudică după startul slab de campionat.

”Mutu a plecat într-o laşitate extremă, înainte să înceapă campionatul cu 5-6 zile. A primit un ”pachet de ţigări” şi ne-a lăsat cu chiloţii în vine, cu transferurile făcute pentru el.

A plecat printr-o lipsă de profesionalism totală şi a fost adus pe ultima sută de metri domnul Cristiano Bergodi, un italian pe care l-am simpatizat foarte mult. Era tobă de fotbal.

Mandatul lui a început cu blaturi. S-a lăsat primul meci la Voluntari, ne-a bătut cu blat, meci lăsat de fotbaliştii Rapidului.

A bătut Voluntari cu 2-1, două goluri lăsate, Horaţiu Moldovan a făcut cu mâinile aşa (n.r. gesticulează), a prins muşte, l-a lovit mingea în cap pe Braun.

După aia, cu Petrolul acasă, cu două autogoluri. Este greu, dar au reuşit şi după aia s-a încercat, au fost forţe care au încercat să-l dea afară pe Bergodi şi să-l aducă pe Marius Şumudică şi au fost presiuni mari de tot.

La un moment dat, s-a sunat de la Ibiza şi s-a spus: ”Copii, staţi liniştiţi, lăsaţi omul să facă treaba, datorita voastră este să încurajaţi Rapidului, nu să puneţi ce antrenor vreţi” şi s-a potolit lumea”, a spus Vlad Baltazar, pe canalul de YouTube Ultra' România.

Bergodi, ”lucrat” de jucători şi conducere?! ”Anumiţi oameni erau deranjaţi că echipa mergea bine”

”Domnul Bergodi a început să îşi facă treaba de antrenor profesionist şi să facă echipa să joace fotbal. A culminat cu acel 4-0 pe care i l-am administrat lui Steaua (n.r. FCSB), toată lumea fericită şi cu lacrimi pe obraji.

Anumiţi oameni erau deranjaţi profund că echipa mergea bine, rapidişti, şi din tribune, şi din peluze şi din conducerea clubului şi această bandă organizată, care aveau aceleaşi interese, respectiv partea financiară, s-au unit împotriva domnului Cristiano Bergodi şi cu ajutorul şi complicitatea fotbaliştilor au reuşit să piardă opt meciuri unul după altul, cap coadă.

De la 4-0 cu Steaua (n.r. FCSB) până la sfârşit, au fost trântite toate.

În final, a fost dinamitat şi un interviu al domnului Bergodi de către Daniel Niculae şi a fost mătrăşit într-un final de o manieră total ticăloasă şi ruşinoasă şi m-am simţit ruşinat ca rapidist”, a adăugat Baltazar.

Cine este Vlad Baltazar

Vlad Baltazar este un suporter fanatic al Rapidului şi una dintre cele mai cunoscute voci din rândul suflării alb-vişinii.

Acesta a renunţat în urmă cu trei ani să mai vină la meciurile echipei favorite, fiind convins că giuleştenii au început să participe la meciuri trucate.

De asemenea, Vlad Baltazar este naşul lui ”Bocciu” şi un apropiat al lui Gigi Corsicanu.

Despre posibila implicare a clubului Rapid în meciuri pentru pariuri sportive a scris şi Costin Ştucan, pentru iamsport.ro.

 

 

Afla mai multe despre: superligarapidcristiano bergodivlad baltazar 

viewscnt
Articole similare