You are here:

S-a aflat cum a ajuns Vlad Chiricheş înapoi pe teren pentru FCSB! "Examenul" pe care-l dă cu RFS, în Europa League

S-a aflat cum a ajuns Vlad Chiricheş înapoi pe teren pentru FCSB! "Examenul" pe care-l dă cu RFS, în Europa League

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) bifează primele minute la FCSB, după patru meciuri în care a fost doar pe bancă sau nu a prins lotul. MM Stoica a transmis că fostul căpitan al naţionalei are un examen cu RFS, la debutul în Europa League.

Vlad Chiricheş profită, dar joacă sub presiune! Cum a ajuns să fie titular în FCSB - RFS, din Europa League

FCSB - RFS se joacă în prima etapă din Europa League, joi, de la 22:00, live text pe Orangesport.ro, iar campioana României a revenit pe Arena Naţională, unde sunt anunţaţi 35.000 de spectatori pentru meciul european. 

Experimentatul fundaş central introdus titular va juca şi cu gândul la miza şi presiunea meciului din Europa League, iar el trebuie să treacă peste perioada nefastă din acest sezon. 

Vlad Chiricheş a jucat doar în şase meciuri până la duelul cu RFS. Candidat pentru a pierde lista oficială de joc la FCSB, fostul internaţional a revenit în centrul apărării, după ce Ngezana s-a accidentat. 

El va juca şi în Superliga, întrucât Mihai Popescu a fost suspendat, după eliminarea din meciul cu Petrolul Ploieşti. 

"Sunt sincer. Nu prea ne interesează la fiecare jucător în parte sau la mine, la un antrenor, mă gândesc la echipă şi trebuie să câştigăm azi. 

Vlad Chiricheş, pentru că lipseşte Ngezana o perioadă mai lungă, trebuie să joace. La Sfântu Gheorghe (n.r. - cu Sepsi) nu-i avem pe Mihai Popescu şi Ngezana, cu Băzău, la fel, iar în condiţiile în care ai un jucător precum Vlad Chiricheş nu e normal să recurgi la improvizaţii. 

E un noi examen pentru el azi, pentru cariera lui îndelungată. Sper că va juca şi să nu ne dea emoţii", a declarat MM Stoica, chiar de pe Arena Naţională, înainte de FCSB - RFS.

În FCSB - RFS, Mihai Popescu evoluează ca fundaş dreapta, iar Valentin Creţu este menajat pentru meciul cu Sepsi, din etapa 11 din Superliga. 


 

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches fcsbmm stoicafcsb rfs 

viewscnt
Articole similare