You are here:

"Pentru aceste momente ai mai rămas la FCSB?". Întrebarea pe care Vlad Chiricheş nu a ocolit-o, după ce a jucat din nou: "Mi-a fost greu"

"Pentru aceste momente ai mai rămas la FCSB?". Întrebarea pe care Vlad Chiricheş nu a ocolit-o, după ce a jucat din nou: "Mi-a fost greu"

FCSB

Comentarii

Vlad Chiricheş (34 de ani) a fost integralist în FCSB - RFS, primul meci după cele patru în care nu a prins minute, iar la final a oferit câteva reacţii despre perioada nefastă de la campioana României.

Chestionat despre ce i se întâmplă la FCSB, Vlad Chiricheş a dezvăluit ce simte

FCSB a învins joi seara, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia letonă RFS Riga, în prima etapă a tabloului principal din Europa League. A fost un meci perfect pentru mai mulţi fotbalişti "atinşi" de nemulţumirile lui Gigi Becali. 

Deşi Darius Olaru a reuşit dubla, Daniel Bîrligea a spart gheaţa şi a marcat primul gol la FCSB, iar Marius Ştefănescu şi-a pus şi el numele pe lista marcatorilor. Inclusiv Vlad Chiricheş a ieşit pe plus, deşi a fost candidat pentru a rata lista oficială de joc. 

La final, Vlad Chiricheş a rezumat ultima perioadă de la FCSB, care a urcat în topul clasamentului Europa League

"A fost o atmosferă incredibilă la primul meci într-o cupă europeană după ceva timp. E frumos să câştigi în Europa, să fie un stadion plin, să arătăm publicului că putem mai mult decât în campionat şi asta sper să ne dea un moral bun. 

Da, a fost un meci... Am simţit la gol (n.r. - golul al doilea marcat de FCSB) că există un spaţiu unde aş putea primi mingi, m-am descurcat şi i-am dat lui Olaru o pasă bună. 

(n.r. - Pentru aceste momente ai mai rămas la FCSB?) Cum am mai spus în apariţiile precedente, mă bucur de fotbal, o fac cu pasiune, chiar dacă au fost momente grele în acest campionat. Sper să fiu un exemplu pentru băieţii mai tineri care trec prin momente grele, să le arătăm că se poate, chiar dacă eşti jos. 

Atacat... nu neapărat. Au fost nişte opinii şi e normal ca toată lumea... Trăim în democraţie şi toată lumea poate spune ce vrea. Chiar dacă mi-a fost greu, am reuşit să fiu puternic şi să mă antrenez foarte bine. M-am bucurat de această oportunitate, am jucat cât de bine am putut şi cred că am reuşit un joc bun. 

PAOK clar că e mult mai puternică, dar cu încredere şi curaj şi dacă vom fi organizaţi bine cred că putem obţine un rezultat bun şi acolo... Totul este posibil şi nu spun nu. Mereu mi-am setat obiective măreţe şi sperăm să facem lucruri importante şi în acest an", a declarat Vlad Chiricheş, la Prima Sport, după ce a fost titular în FCSB - RFS.

Afla mai multe despre: vlad chirichesvlad chiriches fcsbfcsb rfs 

viewscnt
Articole similare