Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a luat o decizie majoră! Plecarea de la FCSB, mai aproape ca niciodată

Florinel Coman a luat o decizie majoră! Plecarea de la FCSB, mai aproape ca niciodată

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) pare mai în formă ca niciodată, iar Gigi Becali (64 de ani) a recunoscut că-l înspăimântă gândul că şi-ar putea pierde favoritul în această vară.

Recent, Florinel Coman a semnat un nou contract cu FCSB, unde va primi un salariu foarte bun pentru fotbalul românesc - 30.000 de euro pe lună. De asemenea, în înţelegere a fost inclusă şi o clauză de reziliere, cerută de fotbalist, de cinci milioane de euro.

O sumă modestă, dacă privim sumele care se învârt în fotbalul mondial. Fie că vorbim de Europa, fie de zona Golfului.

Florinel Coman are bagajele pregătit de plecare?

Florinel Coman simte momentul bun prin care trece, şi faptul că ar putea prinde un transfer important în străinătate, aşa că a decis să semneze cu agentul italian Federico Pastorello, cel care reprezintă firma P&P Sport Management, anunţă playsport.ro.

Federico Pastorello reprezintă, în acest moment, numeroşi jucători importanţi ai Europei. Printre ei: Demarai Gray - Everton, Alex Meret - Napoli, Arthur Melo - Liverpool, Joao Mario - Benfica, Stefan de Vrij - Inter, Malang Sarr - Monaco, dar şi jucătorii români Florin Tănase - Al Jazira şi Rareş Ilie - Maccabi Tel-Aviv (împrumutat de la Nice).

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de.

Interesant este faptul că, imediat ce au semnat cu Federico Pastorello, Rareş Ilie şi Florin Tănase au reuşit să-şi schimbe echipele.

Rareş Ilie a fost împrumutat la Maccabi Tel-Aviv (la distanţă de două luni), iar Florin Tănase a fost vândut de către FCSB la Al-Jazira, pentru trei milioane de euro (la distanţă de aproape trei luni). Nu este exclus ca acelaşi lucru să se întâmple şi cu Florinel Coman, în această vară.

Sursa citată anunţă că Florinel Coman şi-ar dori un transfer în Europa, însă nu ar refuza nici o ofertă din Golf, pentru multe milioane de dolari/euro, aşa cum s-a întâmplat în cazul lui Florin Tănase.

Gigi Becali se teme că-l va pierde pe Florinel Coman

Gigi Becali a declarat că nu şi-ar dori să-l vândă pe Florinel Coman la vară, însă nu are de ales, din cauza acelei clauze de transfer, de cinci milioane de euro.

Îl poate transfera oricine achită acea sumă, dacă va ajunge la o înţelegere cu fotbalistul, bineînţeles.

Nu mă interesează să vând. Singurul jucător de care mi-e frică, să nu mi-l fure, e Coman. N-aş vrea să plătească acum clauza, 5 milioane”, a recunoscut omul de afaceri.

Afla mai multe despre: florinel comangigi becalifederico pastorello 

viewscnt
Articole similare