Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florinel Coman a marcat primul gol la naţională. Reacţia tricolorului: ”M-am descătuşat”. Cum a comentat faptul că nu a jucat cu Belarus

Florinel Coman a marcat primul gol la naţională. Reacţia tricolorului: ”M-am descătuşat”. Cum a comentat faptul că nu a jucat cu Belarus

Echipa națională

Comentarii

Unul dintre marcatorii României în partida cu Andorra, Florinel Coman (25 de ani), a tras concluziile după meciul de pe Arena Naţională.

Naţionala României a învins-o pe Andorra, scor 4-0, într-un meci din grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. 

Golurile marcate în meciul disputat pe Arena Naţională au fost semnate de Nicolae Stanciu (23), Ianis Hagi (28), Răzvan Marin (43), din penalty, şi Florinel Coman (50).

Coman: ”Am intrat cu gândul de a face un meci bun. Iată că am reuşit să câştigăm”

La finalul partidei, Florinel Coman s-a bucurat de rezultatul reuşit şi de faptul că şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. A fost primul său gol reuşit în tricoul echipei naţionale, la selecţia cu numărul 10.

De asemenea, jucătorul FCSB-ului a comentat şi ce s-a întâmplat la partida cu Belarus, de la Budapesta, când a fost rezervă neutilizată de Edi Iordănescu.

”Am făcut un meci foarte bun, am pasat, am jucat şi la rezultat. Ne-am mobilizat să îi luăm tare din primul minut. Am intrat cu gândul de a face un meci bun, de a marca multe goluri.

Indiferent de ce rezultat era în partea cealaltă era clar că trebuie să schimbăm ceva la acest meci. Iată că am reuşit să câştigăm. Am păstrat ce a fost bun cu Belarus şi ne bucurăm că în această seară am şi reuşit să băgăm mingea în poartă.

După meciul cu Belarus ne gândeam la calcule, dar sincer ne gândeam că putem face mai mult în această grupă şi ne bucurăm că terminăm acţiunea pe primul loc.

(n.r. Dacă s-a supărat că nu a jucat cu Belarus) Nu există aşa ceva. Era clar că am trăit cu echipa, am trăit la intensitate maximă acel meci. Aşa se trăieşte pe bancă, este mai dificil. Pentru cei care au jucat, i-a încurajat înainte de meci. Nu contează cine intră, contează plusul de care avem nevoie.

Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat cu Israel, că sunt în situaţia aceasta. Nu vreau să comentez. Timpul le va rezolva pe toate. Nu contează unde jucăm, clar trebuie să mergem la victorie.

(n.r. Ce înseamnă pentru tine faptul că ai marcat la naţională?) Sunt mândru de mine, aveam nevoie de acest gol. M-am gândit foarte mult la acest gol, de la prima convocare. Sunt fericit că am reuşit şi sper ca din momentul acesta m-am descătuşat şi că voi marca foarte multe goluri.

Au venit impresarii să vorbim, să ne întâlnim mâine. Nimic mai mult. Sincer, nu este perioda de transfer, nu mă gândesc la niciun transfer. Sunt fericit că am marcat”, a declarat Coman, după meci, conform Prima Sport.

Programul ultimelor două etape din Grupa I a preliminariilor EURO 2024

18 noiembrie 2023

  • ora 19:00 | Belarus – Andorra
  • ora 21:45 | Israel – ROMÂNIA, Elveţia – Kosovo

21 noiembrie 2023

  • ora 21:45 | ROMÂNIA – Elveţia, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus

Afla mai multe despre: romaniaechipa nationalaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare