adplus-dvertising
You are here:

Florinel Coman s-a accidentat la meciul cu Dunajska Streda. Reacţia lui Mihai Stoica

Florinel Coman s-a accidentat la meciul cu Dunajska Streda. Reacţia lui Mihai Stoica

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a anunţat că Florinel Coman s-a accidentat în timpul partidei cu Dunajska Streda.

Ultimii doi ani au fost un adevărat coşmar pentru Florinel Coman. Atacantul în vârstă de 24 de ani a trecut prin accidentări grave, care i-au blocat ascensiunea.

Florinel Coman încearcă în această perioadă să-şi reintre în formă, însă are din nou probleme de sănătate. Mihai Stoica susţine că jucătorul născut în Brăila este suspect de ruptură musculară.

Florinel Coman s-a accidentat la meciul cu Dunajska Streda

Florinel Coman a fost titular în partida cu Dunajska Streda. Mai mult, el este noul căpitan al FCSB-ului după ce Florin Tănase s-a transferat. Însă Coman a fost schimbat la pauză cu Oaidă, o mutare care a surprins.

Mihai Stoica a lămurit situaţia jucătorului şi susţine că Florinel Coman a fost schimbat deoarece a acuzat dureri şi este acum suspect de ruptură musculară.

Este o veste proastă şi pentru Nicolae Dică, cel care îl vede pe Florinel Coman titular în banda stângă:

”Nu vreau să-i jignesc pe cei care ne jignesc, poate doar să le dau ceva sugestii referitoare la meseriile pe care ar trebui să le îmbrăţişeze. Vreau să-i şi informez că Florinel Coman e suspect de ruptură musculară”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica, pe contul său de Facebook.

FCSB s-a impus, miercuri seară, scor 1-0 (0-0), în meciul disputat în deplasare, cu echipa slovacă Dunajska Streda, în prima manşă a turului al treilea preliminar din Conference League.

Unicul gol al meciului de pe stadionul DAC Arena a fost marcat de Joonas Tamm, în minutul 69, după o pasă de la Radunovic.

viewscnt
Articole similare