Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al lui Marco Dulca ştie de ce jucătorul nu s-a adaptat la FCSB: ”I-a lipsit asta!”. Fotbalistul ar fi fost păcălit de impresari | EXCLUSIV

Fostul antrenor al lui Marco Dulca ştie de ce jucătorul nu s-a adaptat la FCSB: ”I-a lipsit asta!”. Fotbalistul ar fi fost păcălit de impresari | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Adrian Mihalcea, fost antrenor la Chindia Târgovişte, a vorbit despre Marco Dulca, fotbalist pe care Gigi Becali nu îl mai vrea la FCSB.

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a anunţat o primă decizie la început de an în privinţa lotului. În cantonamentul din Turcia nu vor fi luaţi şase fotbalişti, care au făcut parte din planurile echipei în prima parte a sezonului.

Pe 5 ianuarie FCSB se va reuni, iar trei zile mai târziu va pleca spre Turcia, în Antalya, unde e prorgramat cantonamentul din iarnă. 

Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca, Andrei Dumiter, deja transferat la FC Voluntari, şi Bogdan Rusu trebuie să-şi găsească o altă echipă, altfel vor juca doar la echipa a doua a clubului finanţat de Gigi Becali. 

Mihai Stoica a confirmat că aceştia nu mai fac parte din planurile echipei, iar locul lor a fost luat de jucători tineri. 

Dulca mai poate juca în acest sezon doar pentru Chindia, iar Adrian Mihalcea, fostul antrenor al lui de la Chindia, a vorbit despre mijlocaş. El a dezvăluit ce i-a lipsit fotbalistului pentru a se adapta la FCSB. 

De asemenea, înainte de FCSB, Dulca a fost aproape de a ajunge în Olanda, însă ar fi fost minţit de impresari şi a fost nevoit să se întoarcă la Chindia Târgovişte. 

”I-a lipsit asta!”

”Marco a început cu noi la Chindia. El e un jucător mult mai defensiv. Un jucător care se pliază mult mai bine la echipele defensive. La Steaua trebuie să ştii să pasezi, trebuie să ai constanţă în timpul jocului, ceea ce lui i-a lipsit. 

Aşa, la noi putea să greşească, avea capacitatea ca după să revină şi să câştige mingea. Aici nu te aşteaptă nimeni. Presiunea este mult mai mare. S-a grăbit puţin. El a fost în Olanda în Liga 2. A fost păcălit de impresar la contract, de asta s-a şi întors. Trebui să ştii ce să alegi şi când să alegi”, a spus Adrian Mihalcea, la Orange Sport. 

Afla mai multe despre: fcsb-marco dulca-adrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare