Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” priveşte cu ochi buni surpriza lui Hagi pentru meciul cu Flora Tallinn. ”Poate să inventeze ceva” | EXCLUSIV

Fostul atacant al ”Generaţiei de Aur” priveşte cu ochi buni surpriza lui Hagi pentru meciul cu Flora Tallinn. ”Poate să inventeze ceva” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu este titular la debutul său în tricoul Farului. Fostul jucător al FCSB-ului va începe din primul minut partida tur cu Flora Tallinn din turul 3 al Conference League.

Budescu nu a fost în lotul ”marinarilor” pentru meciul cu Petrolul din campionat, încheiat cu victoria ”lupilor”, scor 3-2, dar poate demonstra în meciul cu formaţia din Estonia că Gică Hagi nu s-a înşelat în momentul în care a decis să-l aducă la campioana României.

Viorel Moldovan priveşte cu ochi buni transferul lui Budescu la Farul

Invitat în cadrul emisiunii ”Sport Center” de pe Orange Sport, Viorel Moldovan, fostul component al ”Generaţiei de Aur” a declarat că vede transferul lui Budescu drept un plus pentru echipa lui Hagi. Fostul atacant al lui Nantes este de părere că Farul nu va avea nicio emoţie cu campioana Estoniei.

”Cred că încă mai poate, iar Hagi îl poate pune la punct. Eşti campioana României, ai pretenţii să elimini această echipă, campioana Estoniei. Este o necunoscută. Dacă şi nivelul campionatului Estoniei este peste cel al României, chiar dacă se mai întâmplă unele accidente să zicem, totuşi să fim serioşi...A făcut perioada de pregătire a parcurs-o. Ah că mai are anumite probleme, dar poate să inventeze ceva, să facă ceva şi poate fi motivat că joacă cu prietenul lui de la Astra şi FCSB, Alibec”, a spus Viorel Moldovan, în exclusivitate pentru Orange Sport.

Farul o va întâlni pe Flora Tallinn joi, pe 10 august, de la 8:30. Partida va fi LIVE TEXT pe Orange Sport.ro.

Afla mai multe despre: farulhagibudescu 

viewscnt
Articole similare