Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

O nouă veste rea pentru Real Madrid. După Courtois, încă o vedetă s-a accidentat şi va lipsi o perioadă lungă de timp

O nouă veste rea pentru Real Madrid. După Courtois, încă o vedetă s-a accidentat şi va lipsi o perioadă lungă de timp

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid primeşte o nouă vestea rea. Arda Guler (18 ani), puştiul minune al fotbalului turc, transferat la formaţia din capitala Spaniei, va fi operat de menisc şi va lipsi o perioadă lungă de timp.

Arda Guler, mijlocaşul turc al formaţei Real Madrid, se va opera de menisc după o accidentare suferită la antrenamentele echipei sale, a anunţat, joi, cotidianul spaniol Marca.

Arda Guler s-a accidentat în cursul unei sesiuni de antrenament al echipei Real Madrid, în turneul din pre-sezon efectuat în Statele Unite. Clubul madrilen a anunţat accidentarea într-un raport din data de 29 iulie.

Guler a suferit o ruptură parţială a meniscului intern al genunchiului drept. Atât serviciile medicale ale clubului, cât şi jucătorul au deschis o rundă de consultaţii cu diverşi specialişti, iar aceştia au recomandat intervenţia chirurgicală ca fiind cel mai sigur tratament.

Decizia a fost luată în comun, de jucător şi club, iar Arda Guler se va opera în curând la meniscul genunchiului drept.

Există informaţii că operaţia va fi efectuată de dr. Manuel Leyes, chirurgul care i-a operat în trecut pe Luka Modric (în 2016), Marco Asensio (în 2019) şi Sergio Ramos (în 2021).

Arda Guler, transferat în această vară de Real Madrid de la Fenerbahce, pentru 20 de milioane de euro, va lipsi de pe teren în jur de o lună şi jumătate, astfel urmând să revină abia la începutul lunii octombrie.

Tot astăzi, cei de la Real Madrid au primit şi verdictul crunt în ceea ce-l priveşte pe portarul Thibaut Courtois.

Afla mai multe despre: real madridarda gulerthibaut courtois 

viewscnt
Articole similare