Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul căpitan al lui Dinamo, detalii despre infernul din Ştefan cel Mare: ”Ajunsesem la saturaţie cu valul de minciuni care ni se servea”

Fostul căpitan al lui Dinamo, detalii despre infernul din Ştefan cel Mare: ”Ajunsesem la saturaţie cu valul de minciuni care ni se servea”

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton a dezvăluit câteva detalii despre coşmarul trăit la Dinamo, înainte de a i se permite să plece din Ştefan cel Mare.

Paul Anton a părăsit-o pe Dinamo în vara lui 2021, din pricina problemelor financiare de la club, dar mai ales din pricina infernului pe care l-a trăit la Bucureşti.

Pe lângă faptul că avea restanţe salariale, jucătorul susţine că era minţit constant de conducere şi că a trebuit să îşi forţeze plecarea, întrucât clubul nu dorea să îl lase.

Ajuns la Ponferradina, în Segunda Division, unde joacă şi Alex Paşcanu, mijlocaşul central a oferit detalii despre coşmarul pe care l-a trăit la Dinamo, deşi a recunoscut că îşi doreşte ca echipa să îşi revină.

Internaţionalul român susţine că persoanele care o conduceau pe Dinamo în perioada în care era el în Ştefan cel Mare, imediat după dispariţia lui Cortacero, preferau să îi mintă pe jucători, în detrimentul carierelor şi familiilor” lor.

Fostul căpitan al lui Dinamo, detalii despre infernul din Ştefan cel Mare

Nu sunt foarte surprins de situaţia actuală a echipei, pentru că ştiu prin ce am trecut personal acolo. Din punct de vedere mental şi economic, a fost cea mai dificilă perioadă din cariera mea.

N-am cerut niciodată să mi se ridice statuie, dar m-am simţit batjocorit alături de colegi, deşi am pus cu toţii umărul să salvăm o situaţie ingrată din punct de vedere sportiv.

Sper ca echipa să evite şi anul acesta retrogradarea, mai ales că îi ajută şi contextul, cu Mediaşul şi Clinceniul în prag de desfiinţare. Îmi doresc un Dinamo puternic în Liga 1.

Îmi închipui că nu a fost simplu până acum pentru Zăvăleanu şi Mureşanu să gestioneze clubul în insolvenţă, cu resurse limitate.

Sincer, până să plec, ajunsesem la saturaţie cu valul de minciuni care ni se servea, cu strategia de a fi duşi cu vorba în detrimentul carierelor şi familiilor noastre”, a declarat Paul Anton, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: paul anton 

viewscnt
Articole similare