Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul fundaş de la FCSB, chemat de urgenţă la un club de tradiţie din Liga 1. Transfer pentru salvarea de la retrogradare

Fostul fundaş de la FCSB, chemat de urgenţă la un club de tradiţie din Liga 1. Transfer pentru salvarea de la retrogradare

FC Botoșani

Comentarii

FC Botoşani pregăteşte un transfer important în această pauză de iarnă.

Fostul fundaş de la FCSB este chemat de urgenţă la un club de tradiţie din Liga 1. Transfer pentru salvarea de la retrogradare

Moldovenii vor să se salveze de la retrogradare, deşi sezonul lor a fost unul extrem de modest până acum. Formaţia patronată de Valeriu Iftime ocupă ultimul loc în Superligă, dar are mari speranţe că se va putea salva de la retrogradare.

În acest sens, FC Botoşani pregăteşte un transfer important. Concret, moldovenii vor să-l aducă la Botoşani pe Andrei Miron, fostul jucător de la FCSB, anunţă Fanatik.

Fundaşul este legitimat la Universitatea Cluj, dar prinde foarte rar meciuri, nefiind printre preferaţii lui Ioan Ovidiu Sabău. De asemenea, odată cu venirea lui Bogdan Andone la Botoşani, sunt şanse mari ca „lanterna roşie” din Superligă să fie foarte activă pe piaţa transferurilor.

  • 550.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Miron, potrivit Transfermarkt.com

”Să sperăm că este omul potrivit”

L-am ales pe Bogdan Andone. E vorba de feeling. Multe argumente ştiinţifice nu am găsit. Nu-l ştiu prea bine pe Andone. În schimb, am cules mai multe informaţii de la câţiva şi am fost convins. 

Plus ce discuţii am purtat cu el la telefon şi am înţeles că vrea să vină serios aici la Botoşani. Cam asta e. Să sperăm că el e omul potrivit”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

FC Botoşani este lanterna roşie din Superligă, cu doar 12 puncte după 21 de meciuri. Moldovenii au înregistrat o singură victorie, chiar în ultima etapă a anului 2023, scor 2-0 pe terenul Oţelului.

Afla mai multe despre: fc botosaniandrei mironu clujfcsb 

viewscnt
Articole similare