Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica salută ultima numire de antrenor din Superligă. ”Ţin foarte mult la el” | EXCLUSIV

Mihai Stoica salută ultima numire de antrenor din Superligă. ”Ţin foarte mult la el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FC Botoşani este văzută drept principala candidată la retrogradare, însă Valeriu Iftime nu se predă. Finanţatorul moldovenilor a anunţat că s-a înţeles cu Bogdan Andone, tehnician ce a petrecut o scurtă perioadă de timp pe banca FCSB-ului, în urmă cu patru ani.

Mihai Stoica încă păstrează legătura cu Bogdan Andone. ”Ţin foarte mult la el”

Invitat în studioul Orange Sport, oficialul FCSB a dezvăluit că relaţia sa cu tehnicianul a rămas una cordială, deşi Andone a mai pregătit patru echipe după ce a fost dat afară de la vicecampioana României. 

Mai mult decât atât, Mihai Stoica a analizat situaţia lui FC Botoşani şi este de părere că doar o minune îi poate salva pe moldoveni.

”(n.r.- Bogdan Andone) Este unul dintre foştii noştri antrenori la care ţin foarte mult. Eu nu sunt genul care să ţină legătura cu nimeni. Nu vorbesc la telefon, dar Bogdan e printre cei cu care păstrez legătura. Este foarte complicat la Botoşani. Depinde dacă în iarnă se va petrece ceva., dacă se va schimba lotul de jucători. Cu lotul actual, nu prea văd cum ar putea să evite retrogradarea directă. 

Sunt nouă etape cu jumătăţi de puncte. Orice se poate întâmplam dar asta înseamnă să ai o serie excelentă în play-out, ceea ce nu e uşor”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ultima experienţă ca antrenor a lui Bogdan Andone a fost pe banca lui Apollon Limassol, echipă pe care a pregăti-o între februarie şi august 2023.

”Să sperăm că este omul potrivit”

„L-am ales pe Bogdan Andone. E vorba de feeling. Multe argumente ştiinţifice nu am găsit. Nu-l ştiu prea bine pe Andone. În schimb, am cules mai multe informaţii de la câţiva şi am fost convins. 

Plus ce discuţii am purtat cu el la telefon şi am înţeles că vrea să vină serios aici la Botoşani. Cam asta e. Să sperăm că el e omul potrivit”, a spus Valeriu Iftime pentru Sport.ro.

FC Botoşani este lanterna roşie din Superligă, cu doar 12 puncte după 21 de meciuri. Moldovenii au înregistrat o singură victorie, chiar în ultima etapă a anului 2023, scor 2-0 pe terenul Oţelului.

Afla mai multe despre: fcsbsuperligămihai stoicafc botoşanibogdan andone 

viewscnt
Articole similare