Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul şef de la LPF prevede dezastrul pentru FCSB, dacă Becali decide să vândă echipa. ”Este omul fără sentimente. Vor ajunge mai rău decât Rapid!”

Fostul şef de la LPF prevede dezastrul pentru FCSB, dacă Becali decide să vândă echipa. ”Este omul fără sentimente. Vor ajunge mai rău decât Rapid!”

FCSB

Comentarii

La FCSB s-a declanşat haosul după ce Gigi Becali l-a dat afară pe Edi Iordănescu.

Acum, latifundiarul din Pipera pare mai hotărât ca niciodată să vândă clubul după ce a intrat în conflict, din nou, cu suporterii FCSB. Gigi are planurile făcute şi ar fi tentat să investească la Voluntari. O variantă de care nu este încântat ar fi Academica Clinceni, dar echipa lui Ionuţ Chirilă se află pe ultimul loc în Liga 1.

Mai mult decât atât, Becali a vorbit despre posibilitatea de a cumpăra FC Botoşani sau de a investi alături de Valeriu Iftime. Patronul echipei a mai spus că va vinde FCSB pentru 10 milioane de euro şi are de gând să ia cu el toţi jucătorii legitimaţi la club în acest moment. 

Dumitru Dragomir, fostul şef de la LPF, consideră că FCSB va ajunge mai rău decât Rapidul, dacă Becali va pleca. El a precizat că dacă acest lucru se va concretiza, clubul va intra în faliment. 

”Este omul fără sentimente. Vor ajunge mai rău decât Rapid!”

”Dacă pleacă Gigi Becali de la FCSB, mai rău decât Rapid ajung. Au luat-o de jos, s-au chinuit. Convingerea mea este că nimeni nu ştie ce gândeşte Becali. Este omul fără sentimente! El are nişte devieri de te apucă pandaliile. Nu-l înţelege nimeni pe Gigi Becali! Cum să-l dai afară, după un egal în opt meciuri? Câte blesteme sunt acum pe capul lui Becali”, a declarat Mitică Dragomir, la ProSport.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-dragomir 

viewscnt
Articole similare