Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul star din UFC Khabib Nurmagomedov a trecut la fotbal! Călăul lui Connor McGregor va juca în a treia ligă din Rusia

Fostul star din UFC Khabib Nurmagomedov a trecut la fotbal! Călăul lui Connor McGregor va juca în a treia ligă din Rusia

Fotbal

Comentarii

Fostul luptător Khabib Nurmagomedov, star al UFC, a trecut la fotbal şi a semnat cu echipa FC Legion Dynamo, din a treia ligă rusă.

Khabib Nurmagomedov a trecut la fotbal!

Khabib Nurmagomedov a şocat lumea sportului, retrăgându-se din ring şi venind pe gazon. Sportivul rus s-a retras din UFC şi a semnat cu FC Legion Dynamo, din a treia ligă rusă. Acesta îi promisese mamei sale că va renunţa la lupte.

În octombrie 2020, Khabib Nurmagomedov (32 de ani) l-a învins pe americanul Justin Gaethje, reuşind a 29-a victorie profesionistă la MMA, a 13-a în UFC.

La finalul meciului, extrem de emoţionat, Nurmagomedov şi-a anunţat retragerea din activitate, deoarece tatăl său, Abdulmanap Nurmagomedov, care îi era şi antrenor şi o legendă a luptelor în Daghestan, a murit la doar 57 de ani din cauza Covid-19. El şi-a ţinut promisiunea făcută mamei lui de a se retrage din ring.

Afla mai multe despre: khabib nurmagomedovfc legion dynamokhabib fotbal 

viewscnt
Articole similare