Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii de la FCSB, uimiţi de finalul meciului cu Voluntari! Cum a arătat durerea jucătorilor lui Toni Petrea | VIDEO

Fotbaliştii de la FCSB, uimiţi de finalul meciului cu Voluntari! Cum a arătat durerea jucătorilor lui Toni Petrea | VIDEO

FCSB

Comentarii

Fotbaliştii FCSB-ului au picat pe gazon şi nu şi-au putut ascunde supărarea, după ce echipa antrenată de Toni Petrea a remizat, scor 2-2, cu FC Voluntari.

Jucătorii de la FCSB, dărâmaţi de durere după remiza cu Voluntari

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne pe locul secund, cu 53 de puncte, iar dacă CFR Cluj, liderul cu 54 de puncte, învinge Universitatea Craiova, acasă, duminică, e campioana Ligii 1. FC Voluntari e pe locul patru, cu 32 de puncte.

FC Voluntari a reuşit să revină de fiecare dată când a fost condusă şi şi-a pus amprenta decisiv în lupta pentru titlul Ligii 1. 

Deşi au fost în avantaj de două ori, jucătorii de la FCSB au trecut de la extaz la agonie. La finalul partidei, aceştia au picat pe gazon, iar camerele au surprins lacrimile câtorva dintre elevii lui Toni Petrea. 

VIDEO Voluntari - FCSB 2-2, în Liga 1

FCSB a remizat, sâmbătă seară, scor 2-2, cu echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a noua, penultima a play-off-ului Ligii 1, în care adversarii au egalat pe final. Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj poate câştiga titlul duminică dacă va învinge Universitatea Craiova.

Ultimul meci al etapei, CFR Cluj – Universitatea Craiova, se va disputa duminică, de la ora 21.30.

Clasamentul play-off-ului: 1. CFR Cluj – 54 de puncte, 2. FCSB – 53, 3. Universitatea Craiova – 45, 4. FC Voluntari – 32, 5. Farul – 32, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: toni petreafcsbfc voluntari fcsb 

viewscnt
Articole similare