Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii lui FC U Craiova, făcuţi praf de propriul preşedinte: ”Din cauza lor suntem aici, ei trebuie să remedieze”

Fotbaliştii lui FC U Craiova, făcuţi praf de propriul preşedinte: ”Din cauza lor suntem aici, ei trebuie să remedieze”

FC U Craiova

Comentarii

Marcel Puşcaş, preşedintele lui FC U Craiova, i-a făcut praf pe jucătorii echipei sale pentru prestaţiile ce i-au adus în situaţia în care se află, deşi a afirmat că nu este de părere că formaţia ar avea mari probleme.

FC U Craiova trece prin clipe grele, după ce a pierdut derby-ul local şi al orgoliilor, scor 0-2, împotriva lui CSU. A fost ultima partidă pentru Mutu la conducerea clubului patronat de familia Mititelu, ”Briliantul” dându-şi demisia la scurt timp după eşec.

În locul său, s-a vorbit mai ales de varianta Marius Şumudică, însă Marcel Puşcaş nu a dorit să dea de gol cine va fi numit la FC U, deşi a afirmat că noul antrenor va fi confirmat în cel mai scurt timp. În schimb, preşedintele clubului oltean i-a făcut praf pe jucătorii echipei sale, spunând că ei sunt cei responsabili pentru situaţia echipei, astfel că ei trebuie să o remedieze.

Fotbaliştii lui FC U Craiova, făcuţi praf de propriul preşedinte

Eu nu consider că încă avem probleme. Noi am făcut un număr dublu de transferuri faţă de Rapid, omogenitatea este unul dintre criteriile pentru rezultate. Plus nişte greşeli de arbitraj, plus nişte greşeli personale.

Lucrurile se pot remedia cu răbdare, unii jucători străini au abordat mai uşor începutul de campionat şi au avut surprize că lucrurile nu sunt aşa uşoare. Urmează să numim un alt antrenor în cel mai scurt timp.

Sunt mai multe variante, sunt discuţii nu doar cu cei doi. Sunt şi cu alţii. Aceştia sunt jucătorii, ei trebuie să rezolve problema. Din cauza lor suntem aici, deci ei trebuie să remedieze situaţia”, a declarat Marcel Puşcaş, la PRO X.

Afla mai multe despre: fc u craiovamarcel puşcaşadi mutu 

viewscnt
Articole similare