Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimele detalii despre revenirea lui Gâlcă în Liga 1! Fostul tehnician al FCSB-ului, la un pas de a semna cu o formaţie de play-off

Ultimele detalii despre revenirea lui Gâlcă în Liga 1! Fostul tehnician al FCSB-ului, la un pas de a semna cu o formaţie de play-off

Superliga

Comentarii

Costel Gâlcă este tot mai aproape de o revenire în Liga 1. În discuţii avansate cu Sepsi, fostul tehnician al FCSB-ului este aproape de a semna cu formaţia covăsneană.

Sepsi s-a despărţit de Leo Grozavu după începutul modest de campioant, iar conducerea clubului din Sfântu Gheorghe are planuri ambiţioase pentru viitor. Se vehicula că şefii covăsneni îl doreau pe Boloni pa bancă, dar acum, par să se fi decis asupra lui Costel Gâlcă.

Ultimele detalii despre revenirea lui Costel Gâlcă în Liga 1!

Tânărul tehnician e liber de contract după despărţirea de Valje Boldklub, formaţie pe care a readus-o în primul eşalon al fotbalului danez, înainte de a o conduce către locul 10 din 14 în prima ligă. Însă, Gâlcă şi clubul au ales să se despartă, iar Sepsi vrea să profite de disponibilitatea antrenorului.

Ultima persoană care a adus titlul FCSB-ului, Gâlcă se află în negocieri avansate cu formaţia covăsneană, iar marţi ar fi primit o ofertă oficială din partea conducerii, anunţă gsp.ro. Şefii de la Sfântu Gheorghe aşteaptă un răspuns din partea antrenorului, însă ar exista un mic impediment.

Gâlcă ar dori să îşi aducă alături cinci colaboratori, iar conducerea lui Sepsi ar fi de acord doar cu trei dintre aceştia. Deşi problema nu ar fi una atât de mare, formaţia covăsneană ar avea o variantă de rezervă, un alt tehnician trecut pe la FCSB, Nicolae Dică.

Afla mai multe despre: costel gâlcăsepsi 

viewscnt
Articole similare