Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbaliştii pe care Edi Iordănescu nu plănuieşte să îi convoace la echipa naţională: ”Vreau ca jucătorii să vină cu entuziasm”

Fotbaliştii pe care Edi Iordănescu nu plănuieşte să îi convoace la echipa naţională: ”Vreau ca jucătorii să vină cu entuziasm”

Echipa națională

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizată pentru prezentarea sa, Edi Iordănescu a discutat despre criteriile de care va ţine cont când îşi va face selecţia.

Edi Iordănescu a fost prezentat oficial ca noul selecţioner al României, marţi, după ce şefii de la FRF l-au preferat pe tehnicianul de 43 de ani în detrimentul lui Laszlo Boloni.

Fostul antrenor de la CFR şi FCSB a fost ales de Burleanu şi Stoichiţă după ce aceştia au fost nemulţumiţi de câtvea dintre cererile lui Boloni.

În cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat, Iordănescu jr. a fost întrebat dacă va încerca să aducă dintre jucătorii retraşi de la naţională, precum Tătăruşanu sau Ştefan Radu, înapoi în lot.

Tânărul selecţioner a afirmat că nu va ”bate la uşi închise” şi că nu plănuieşte să convoace niciun fotbalist care nu îşi doreşte cu adevărat să vină la naţională.

Fotbaliştii pe care Edi Iordănescu nu plănuieşte să îi convoace la echipa naţională

Nu voi bate la uşi închise, mi-aş fi dorit anumiţi jucători în continuare. Voi vedea dacă există posibilitatea readucerii unui jucător. O voi face dacă există posibilitatea.

Vreau ca jucătorii să vină cu entuziasm la naţională.  Cred că e important să lucrăm mai mult în echipă. Voi încerca să am dialog, să ne unim forţele, nu cred într-un moment zero.

Activitatea mea cu echipa va fi la acţiunile organizate pentru câteva zile, iar timpul e un duşman. Interesul naţionalei e interesul fotbalului românesc.

Mi-aş dori să avem multe soluţii, un nucleu, mai pot apărea jucători, să dispară, dar nu în masă. Putem merge pe aceeaşi linie ca selecţie.

Dacă nu aveam încredere în această generaţie, mă gândeam de două ori. Nu m-am gândit, iar ei trebuie să confirme. Cunosc generaţia, cu o medie de vârstă de 25 de ani.

Maturitatea fotbalistică vine la 27-28 de ani, iar am încredere că ce e bun trebuie să urmeze. Trebuie să facem un mediu propice pentru dezvoltarea naţionalei, iar echipa are o marjă de progres extraoardinară.

Nu suntem confortabili cu calendarul, cum se va întâpla în iunie, cu 4 meciuri în 12 zile”, a declarat Edi Iordănescu.

Afla mai multe despre: edi iordănescu 

viewscnt
Articole similare