Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul care a ajuns ”sub lupa” lui Viorel Moldovan după actualul sezon de la Rapid: ”E schimbat. Nu mă aşteptam...” | EXCLUSIV

Fotbalistul care a ajuns ”sub lupa” lui Viorel Moldovan după actualul sezon de la Rapid: ”E schimbat. Nu mă aşteptam...” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Atacantul Marko Dugandzic (Rapid Bucureşti), a obţinut titlul de golgheter al Superligii pentru sezonul curent, într-o luptă strânsă cu rivalul său Andrea Compagno de la FCSB.

Cu 22 de goluri reuşite în 38 de meciuri jucate, Marko Dugandzic a reuşit să obţină titlul de cel mai bun marcator al ediţiei 2022/2023 a SuperLigii României. 

Deşi a scris istorie în tricoul echipei Rapid, Viorel Moldovan nu a rămas impresionat de atacantul giuleştenilor şi a explicat, în direct, la Orange Sport, motivul. 

”După experienţă CFR şi faptul că s-a întors de afară fără prea multe realizări nu mă aşteptam. Am văzut un jucător diferit faţă de perioadă FC Botoşani. Aici a devenit mai marcator, la Botoşani se implica şi la jocul colectiv, chiar scotea acţiuni interesate împreună cu colectivul. S-a schimbat, parcă îmi plăcea mai mult cel de la Botoşani”, a declarat Viorel Moldovan la Orange Sport. 

”Rapidul ia ceva din acest campionat: titlu de golgheter. Nu mă aşteptam la Dugandzic să aibă saltul ăsta”, a fost concluzia lui Andrei Vochin.

Pe locul doi în clasamentul golgheterilor se află Andrea Compagno, care a marcat de 20 de ori în această ediţie a SuperLigii României. 

Cum arată TOP 10 al golgheterilor din SuperLiga României:

Marko Dugandzic - Rapid Bucuresti  - 22 (goluri)

Andrea Compagno  - FCSB - 20

Sebastian Mailat FC - Botosani - 16

Denis Alibec  - Farul Constanta - 14

Andrei Ivan -  Universitatea Craiova - 14

Daniel Paraschiv - FC Hermannstadt - 14

Arnold Garita - FC Arges - 12

Rangelo Janga - CFR Cluj - 11

Vitalie Damascan - Voluntari - 11

Alexandru Tudorie - Sepsi OSK - 11 

Adi Mutu a întors capul când a văzut ce fac fotbaliştii în faţa galeriei Rapidului! Imagini revoltătoare după 5-1 cu FCSB | VIDEO

Afla mai multe despre: viorel moldovandugandzicrapidtitlu golgheterfc botoşani 

viewscnt
Articole similare