Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Mutu a întors capul când a văzut ce fac fotbaliştii în faţa galeriei Rapidului! Imagini revoltătoare după 5-1 cu FCSB | VIDEO

Adi Mutu a întors capul când a văzut ce fac fotbaliştii în faţa galeriei Rapidului! Imagini revoltătoare după 5-1 cu FCSB | VIDEO

Rapid

Comentarii

Victoria obţinută de Rapid Bucureşti cu 5-1 în faţa FCSB pare să fi şters rezultatele modeste din play-off ale giuleştenilor. La final, fotbaliştii au cântat împreună cu galeria, iar din repertoriu n-au lipsit scandările scandaloase la adresa rivalilor.

Adrian Mutu a întors spatele şi a refuzat să ia parte la momentul revoltător dintre fobalişti şi galeria rapidistă

Rapid Bucureşti a învins sâmbătă, în deplasare, scor 5-1, formaţia FCSB, în ultima etapă a play-off-ului din Superligă. Luckassen, Pănoiu, Paul Iacob şi Funsho, cu o dublă, au fost marcatorii echipei conduse de Adrian Mutu. 

Derby-ul n-a fost lipsit de evenimente nici pe durata celor 90 de minute, nici după ce centralul a fluierat finalul. Octavian Popescu a fost eliminat, în timp ce Paul Iacob a făcut un gest interpretabil, iar indiciile au dus spre o persoană din interiorul clubului Rapid. 

Victoria zdrobitoare a fost celebrată de fotbalişti în faţa galeriei şi pe ritmul dictat de fani. 

Pe lângă cântecele despre Rapid, jucătorii şi suporterii au scandat şi jigniri la adresa rivalilor de la FCSB

"Ole, ole, mulţumim Rapidule", "C-aşa sunt eu rapidist", „Ale, ale, vă f**** nevestele / Ale, aleo, şi le f**** la mişto", au fost cântecele preferate ale jucătorilor şi suporterilor din galerie. 

Antrenorul Adrian Mutu n-a luat parte la trivialităţi. "Briliantul" s-a aflat la doar câţiva metri de grupul de jucători, s-a întreţinut cu un membru al staff-ului şi a întors capul în momentul care s-a dat startul jignirilor. 

Nu este primul moment în care Adrian Mutu a refuzat să ia parte la un astfel de moment. 

După ce Farul Constanţa a zdrobit Rapid Bucureşti la Ovidiu, în play-off, Adi Mutu doar a asistat, împietrit, la scandarea suporterilor: ”Ne-am făcut damblaua, ne-am p.... pe Steaua”, semn că înfrângerea 7-2 de la malul mării a fost preferată. Atunci, Farul a câştigat puncte importante în lupta la titlu de la acel moment cu FCSB. 

Meciul de pe Arena Naţională a fost doar unul al orgoliilor, întrucât poziţia lor în clasament nu s-ar fi putut modifica, în ultima etapă. FCSB, constantă, a terminat tot pe locul secund în România, în timp ce Rapid s-a clasat pe cinci şi nu mai poate fi depăşită de Sepsi. 

Afla mai multe despre: rapid fcsbadi mutugalerie rapidscandari galerie rapid fcsb 

viewscnt
Articole similare