Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Istoria NBA se scrie în exclusivitate pe Orange Sport. Boston Celtics, prima echipă care poate reuşi cel mai spectaculos come-back

Istoria NBA se scrie în exclusivitate pe Orange Sport. Boston Celtics, prima echipă care poate reuşi cel mai spectaculos come-back

NBA

Comentarii

Istoria NBA se poate scrie în aceste zile în exclusivitate pe Orange Sport, iar protagoniştii pot fi cei de la Boston Celtics, în seria cu Miami Heat din finala Conferinţei de Est.

Istoria NBA se scrie în exclusivitate pe Orange Sport. Boston Celtics, aproape de cel mai spectaculos come-back

Finala Conferinţei de Est 2023 dintre Miami Heat şi Boston Celtics va rămâne în istorie. Conduşi cu 0-3 la general, ”verzii” s-au scuturat, şi-au dat restart şi au reuşit să revină incredibil.

Au câştigat următoarele trei partide şi au împins seria în meciul decisiv, demers ce părea foarte puţin probabil la început.

Revenirea şi egalarea situaţiei la general a fost săvârşită de Celtics în urma victoriei din meciul şase, scor 104-103, meci disputat în Kaseya Center din Miami.

A fost un succes obţinut cu mult efort, cu accente dramatice şi cu o uriaşă doză de noroc, coşul decisiv fiind marcat cu o zecime înainte ca sirena să anunţe finalul partidei.

Astfel, Celtics au împins finala Estului în al şaptelea meci, respectiv cel care va decide, în cele din urmă, echipa care se va califica în finala NBA.

Cei de la Boston sunt doar a patra echipă din istoria de 76 ani a NBA-ului care egalează de la 0-3 la 3-3. În precedentele trei dăţi, echipa care a revenit de la 0-3 a pierdut seria de fiecare dată.

Însă, dacă vor câştiga şi meciul de acasă, în Boston, cei de la Celtics vor reuşi cel mai spectaculos come-back din istoria NBA. În istoria ligii, nicio echipă nu a revenit de la 0-3 într-o serie de şapte meciuri, în 150 de dueluri.

Meciul decisiv al finalei Conferinţei de Est dintre Miami Heat şi Boston Celtics se va disputa pe TD Garden din Boston, luni spre marţi noapte, 30.05, de la ora 3:30, în exclusivitate pe Orange Sport 1.

Denver Nuggets, cu un Nikola Jokic în formă de zile mari, este prima echipă calificată în finala NBA, după ce a câştigat Conferinţa de Vest, învingând-o în ultimul act pe Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, cu scorul general de 4-0.

Cum a decurs finala Estului dintre Miami Heat şi Boston Celtics:

  • Meci 1: Boston Celtics - Miami Heat 116-123
  • Meci 2: Boston Celtics - Miami Heat 105-111
  • Meci 3: Miami Heat - Boston Celtics 128-102
  • Meci 4: Miami Heat - Boston Celtics 99-116
  • Meci 5: Boston Celtics - Miami Heat 110-97
  • Meci 6: Miami Heat - Boston Celtics 103-104

Afla mai multe despre: nbaboston celticsfinala estuluifinala nbamiami heat 

viewscnt
Articole similare