Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul cu care s-a şters pe jos după România - Ucraina: „Eşti un dezastru, un antierou!”

Fotbalistul cu care s-a şters pe jos după România - Ucraina: „Eşti un dezastru, un antierou!”

EURO

Comentarii

Andriy Lunin, portarul naţionalei din Ucraina, a fost pulverizat de jurnaliştii ţării sale după înfrângerea cu România de la EURO, scor 0-3.

Un jucător a fost distrus complet după România - Ucraina

Editorialiştii de la publicaţia sport.ua nu au avut milă de Lunin, cel pe care l-au tras la răspundere pentru meciul dezastruos făcut de Ucraina. În opinia presei din ţara vecină, meciul a fost pierdut exclusiv din vina goalkeeper-ului de la Real Madrid.

„Nu trebuie să fii un expert în fotbal pentru a-ţi da seama cine a greşit azi. Desigur, e vorba despre portarul nostru. Despre portarul lui Real Madrid, care se simte jignit ca un copil că Thibaut Courtois este preferat în faţa sa. Mi se pare că acum Lunin ar trebui să înţeleagă de ce Ancelotti îl alege pe belgian.

Lunin a eşuat în această luptă. Complet. Da, înţeleg şi sunt conştient că echipa câştigă şi pierde împreună. Cu toate astea, echipa are atât eroi, cât şi antieroi. Adevăratul antierou din echipa noastră a fost Lunin, cel care trebuia să fie ultima speranţă.

Primul gol al României este în întregime luat din cauza portarului nostru. Sigur, are şi Stanciu merite şi îl felicităm. Jucătorii noştri n-au fost în stare să lovească poarta adversă în acest fel.

Al doilea gol al României este, de asemenea, o greşeală făcută de portarul nostru. Nu a reuşit să prindă un şut slab de la aproape treizeci de metri. Scuză-mă, dar intervenţia aia nu este demnă de un jucător al celei mai bune echipe din lume.

A mai fost un moment care aproape s-a terminat cu gol, tot din vina lui Lunin. Vorbim despre acel corner din prima repriză, când Stanciu a fost aproape să înscrie direct din lovitură de colţ, dar bara l-a salvat pe Lunin.

Nu sunt multe de reproşat antrenorului Rebrov, care a făcut cea mai bună echipă posibilă, dar Lunin a fost un dezastru din păcate în meciul cu România”, au scris ucrainenii de la sport.ua.

Afla mai multe despre: luninucrainaromaniaeuro 

viewscnt
Articole similare